Főoldal Filmek Taika Waititi rendező cameozni fog egyet a Thor: Ragnarokban
Filmek

Taika Waititi rendező cameozni fog egyet a Thor: Ragnarokban

A rendező elárulta, hogy benne lesz a filmben, megerősített egy korábban pletykált színészt, illetve véleményezte a Marvel Filmes Univerzumot.

888

A rendező elárulta, hogy benne lesz a filmben, beszélt Sam Neill színész szerepéről, illetve véleményezte a Marvel Filmes Univerzumot.

Az elismert rendezőről tudni kell, hogy erőszeretettel tűnik fel alkotásaiban, több filmben is vállalt már cameot, és most úgy fest, hogy nincs ez máshogy a Thor: Ragnarok esetében sem. Már biztos, hogy Taika Waititi rendezővel nem csak a stáblistán, hanem a filmben is találkozhatunk, illetve utalt Sam Neill színész szerepére is.

A film forgatását még tavaly októberben befejezték, most visszavonultak, hogy a felvett részeket egymáshoz illesszék, és elkészítsék a számítógépes-effekteket a filmhez. Rövid időn belül ne várjunk előzetest a filmhez. Legvalószínűbb, hogy április közepén, James Gunn rendező A galaxis őrzői vol. 2. bemutatójával érkezik csak a Thor: Ragnarok első trailere.

Waititi legutóbb a Rooftop Films gálaestjén tűnt fel, és ahol az A.V. Club ült le vele, s beszélgetett a rendezővel. Waititi legismertebb műve között olyan indie címeket találunk, mint a Hétköznapi vámpírok vagy a Vademberek hajszála. A rendező eddig az összes filmjére rátette saját védjegyét, és nem lesz ez máshogy a Ragnarok esetében sem:

Azt hiszem, általános értelemben, amit adok, és amit adni akarok a nézőknek az az, hogy mikor elhagyják a mozitermet, akkor egyfajta örömmel tegyék azt.

A rendező a beszélgetésben elmondta, mit gondol a korábbi Marvel-filmekről, összehasonlította őket, és kifejezte gondolatát Russo testvérek az Amerika kapitány: Polgárháborújáról.

Néha megállnék, és elgondolkodnék azon, hogyha filmet csinálnék amiben szerepel Thor, Doctor Strange, Hulk, Loki, és még sok más karakter, akkor az annyira furcsa és más lenne. A Polgárháború ezzel szemben pusztán emberi volt, emberek valódi emberi problémákkal küzdöttek. Ők a mi szülötteink. Újra és újra megjelennek az emberi problémák, de ezúttal a világűrben és más világokban.

A rendező továbbá megerősítette azt is, hogy valóban cameozni fog egyet a Ragnarokban, ami közel sem akkora meglepetés, mint elsőre tűnik, hiszen a korábbi filmekben is megjelent pár másodperc erejéig:

Ez nem olyan dolog, amit jó előre megtervezek, de eddig benne voltam minden filmemben, hol kisebb, hol nagyobb szerepben. Talán most is betartom szokásom. Elég hülye dolog, amit most csinálok.

A beszélgetés későbbi aspektusában a film igazán nagy cameo-járól is lerántotta a leplet, szóbahozta a háromszoros Golden Globe-jelölt Sam Neill karakterét. Tavaly a sajtóban már megjelentek erről szóló cikkek, hogy a Jurassic Park-filmek sztárja lecseréli a dinókat szuperhősökre, de eddig szerepéről nem lehetett hallani.

Kifecsegték őt az interneten, nem igaz? Nem akarok túl sokat mondani erről, mert igazán menő dolog az, amit ő csinál a filmben.

Továbbra is rejtély, hogy Neill milyen szerepet tölt majd be a Thor: Ragnarokban, amiről köztudott, hogy figyelmen kívül hagyja az első két Thor részt, és a Bosszúállók: Végtelen háború felvezető része lesz.

Mit gondoltok, kit fog alakítani Sam Neill a filmben?

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események