Close


Közelgő események

Filmek

Yahya Abdul-Mateen II lehet Black Manta az Aquaman-filmben

A legfrissebb hírek szerint eldőlt, hogy ki lesz az Aquaman-film főgonosza, és hogy ki fogja életre kelteni a vásznon.

Yahya Abdul-Mateen II lehet Black Manta az Aquaman-filmben
  • PublishedFebruary 4, 2017

A legfrissebb hírek szerint eldőlt, hogy ki lesz az Aquaman-film főgonosza, és hogy ki fogja életre kelteni a vásznon.

Eldőltnek látszik, hogy kik lesznek az Aquaman-film trónfosztói. A DC Comics és a Warner Bros. stúdió a Netflix-en futó The Get Down sorozat sztárját, Yahya Abdul-Mateen II színészt szemelték ki Black Manta szerepére. Aquaman szóló kalandját 2018-ban láthatjuk a mozikban.

Minden jel arra utal, hogy Patrick Wilson által játszott Ocean Master (Aquaman féltestvére) kap egy kis segítséget a filmben, s Black Manta-val közös erővel próbálják meg megbuktatni Atlantisz királyát. A The Hollywood Reporter jelentése szerint Yahya Abdul-Mateen II már aláírt, s ő fogja játszani a címszereplő egyik legnagyobb ellenségét James Wan filmjében.

Wan rendező hetek óta keresi a színészeket, és most úgy látszik, hogy Abdul-Mateen-ban találta meg Black Manta-t, de szó van továbbá arról is, hogy az Oscar-díjra jelölt Holdfény és Shane Black készülőfélben lévő The Predator reboot színésze, Trevante Rhodes is felbukkan. Rhodes legközelebb Dwayne Johnson oldalán láthatjuk a nyáron érkező Baywatch remakeben.

Zárásképpen pedig egy igen vicces kis képet találtunk az interneten. Olybá tűnik, hogy a film főszereplője, a hawaii származású Jason Momoa is testőrökkel járkál a különféle eseményekre, habár itt azért felmerül bennünk a kérdés: a képet megnézve most akkor ki kinek is a testőre? A közel két méteres színész olykor igen vicces szituációba keveredik testi adottságai miatt. Szegény testőrök eltörpülnek a színész méretei mellett.

Az Aquaman-t 2018. október 5-én mutatja be a Warner Bros. kiadó.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.