Főoldal Filmek Taika Waititi megerősítette, hogy Korg visszatér a Thor: Szerelem és mennydörgésben
Filmek

Taika Waititi megerősítette, hogy Korg visszatér a Thor: Szerelem és mennydörgésben

Taika Waititi rendező karaktere, Korg visszatér a Thor: Ragnarök folytatásában.

547
Korg

Taika Waititi rendező karaktere, Korg visszatér a Thor: Ragnarök folytatásában.

A Marvel Studios nagy tűzijátékkal tért vissza a San Diego-i Comic-Conra, ahol leleplezték a Marvel Moziverzum 4. fázis alkotásait, de alighanem az egyik legnagyobb bejelentés a Thor: Szerelem és mennydörgés volt. A rendezői teendőket ezúttal is Taika Waititi kapta, aki most egy másik dolgot is megerősített a folytatásról.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Úgy tűnik, hogy időközben elfelejtett Natalie Portman Jane Foster karaktere mellett Korg is szerepelni fog a filmben – tudtuk meg Waitittől, aki a Jimmy Kimmel Live! talkshow műsor vendége volt. A rendező eddig két alkalommal bújt a karakter bőrébe, de már harmadikra készül, mire a közönség felállva tapsolt a bejelentést hallva.

A karakterem, Korg visszatér. Köszönöm. Nagyon szépen köszönöm a reakciót.

Arról viszont nem esett szó, hogy Korg haverjával, Miek-kel közösen alkot majd ismét csapatot a Thor filmszéria negyedik részében, vagy egymaga, de mindazonáltal humorból így sem szenvedünk majd hiányt. Korgot legutóbb a Bosszúállók: Végjátékban láttuk, mikor NoobMaster69 ellen játszott a Fortnite videojátékban, de a végső csatában is kivette a részét Thanos ellen.

A Thor: Szerelem és mennydörgés bemutatóját 2021. november 5-ére tűzték ki, és mint azóta James Gunntól megtudtuk, a sztori még A galaxis őrzői vol. 3. előtt játszódik majd. Chris Hemsworth és Natalie Portman mellett ott lesz a folytatásban Tessa Thompson is, mint Valkűr.

Taika Waititi

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események