Wonder Woman

Szivárognak a Wonder Woman 1984 forgatásáról a képek és videók

Elstartolt a Wonder Woman 1984 forgatása, melyről már szivárognak is a képek és videók, ezúttal Gal Gadot és Chris Pine közös jelenetét filmezték le.

Elstartolt a Wonder Woman 1984 forgatása, melyről már szivárognak is a képek és videók, ezúttal Gal Gadot és Chris Pine közös jelenetét filmezték le.

Patty Jenkins májusban látott neki a Wonder Woman-folytatás filmezésének, amit a héten a Warner Bros. hivatalosan is elismert, vagyis, hogy a Wonder Woman 1984 néven érkezik jövő novemberben a mozikba. Most pedig több forgatási videót és képet kaptunk a Watergate hotel teraszáról, ahol Diana hercegnő (Gal Gadot) és a visszatérő Stever Trevor (Chris Pine) pilóta látható. Bámulatos módon Trevor túlélte az első részt, de miként sikerült megmenekülnie egy felrobbanó repülőgépről, azt csak a folytatásból tudjuk meg.

Now the stars are filming right outside our window. #wonderwoman2

Kevin Murphy (@kevcmurph) által megosztott bejegyzés,

??? #chrispine #galgadot #wonderwoman2 #wonderwoman1984 #ww84

Chris Pine updates (@pineupdate) által megosztott bejegyzés,

Nagyon érdekes lesz, hogy Chris Pine karakterét hogyan látjuk viszont, de várhatóan erre a kérdésünkre csak a 2019. november 1-jén bemutatott filmből kapunk választ. A forgatókönyvet Patty Jenkins rendező közösen írta Dave Callaham íróval, akik Geoff Johns és Jenkins közös történetéből merítették az ötletet. Gal Gadot színésznő mellett szerephez jut még Kristen Wiig, ő lesz ugyanis a film főellenségét játszó Cheetah, Pedro Pascal, aki egy eddig fel nem fedett karaktert filmesít meg.

Total
0
Shares
Previous Article

Megérkezett a Predator – A ragadozó szinkronos előzetese

Next Article

Ígéretesnek tűnik Az apáca az első trailer alapján

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!