a
FőoldalFilmekA Warner Bros. megerősítette a Wonder Woman-folytatás címét

A Warner Bros. megerősítette a Wonder Woman-folytatás címét

Múlt héten már többen tudni vélték, hogy mi lesz a Wonder Woman 2. filmcíme, de ezt hivatalosan eddig nem erősítették meg.

Spanyolországban elrajtolt a CineEurope nevezetű képregénytalálkozó, ahol a Marvel mellett a DC is képviseltette magát, ahol a Warner Bros. stúdió elárulta, hogy milyen néven készülnek jövő novemberben bemutatni az eddig egyetlen igazán sikert elért szuperhősfilm második részét. A várva várt folytatást arról az évről nevezték el, amelyben játszódik a történet, vagyis a Wonder Woman 1984 címen érkezik Diana hercegnő következő kalandja. De nem ő lesz az egyetlen visszatérő, ugyanis a stúdió azt is elárulta, hogy Chris Pine karaktere nem halt meg az első részben, így ő is ott lesz a folytatásban, de részleteket nem árultak el Steve Trevorról.

Mint ahogy a film részleteit is homály fedi, azt leszámítva, hogy a ’80-as években a Hidegháború idején játszódik a cselekmény, amit Patty Jenkins rendező közösen írt Dave Callahammal. A Wonder Woman 1984 bemutatója 2019. november 1-jén lesz.

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.