Főoldal Játékok Szinte hivatalosan is megtudhattuk a következő Call of Duty témáját
Játékok

Szinte hivatalosan is megtudhattuk a következő Call of Duty témáját

Már több forrás is ugyan arra az idősíkra mutat, amit szinte biztosan élvezni fogunk.

580
ws www2 210323 054212

Nem is olyan régen a ModernWarzone hozott le egy cikket, amiben belső forrásokra hivatkozva azt állították, hogy a következő Call of Duty témája megint visszavezet minket a második világégés kínjai közé. Azért volt erre szükség, mert már olyan pletykák is terjedtek, hogy egy a Battlefield Hardline-hoz hasonlító rész fog érkezni, ami a Modern Warfare idősíkján kap majd valahol helyet.

Most ezt az értesülést erősítette meg az Eurogamer is, ugyanis több belsős forrásra hivatkozva állították, hogy bizony helyes volt az az értesülés és megint mehetünk az 1940-es évek frontjaira. Nem 100%-ig értett egyet azonban azzal, hogy a MW találgatása alapján egyfajta alternatív idősíkon, kicsit Wolfenstein-es beütéssel fog majd operálni a következő rész.

A cím, ha minden igaz a Call of Duty : WW2 Vanguard lesz, ez végre eléggé jól hangzik, de természetesen még változhat bármikor. Nagyon érdekes lenne, ha a Call of Duty World at War-hoz és a Medal of Honor Pacific Assault-hoz hasonlóan egy picit több időt is eltölthetnénk a Csendes-óceán frontjain. De rengeteg kevésbé foglalkoztatott konfliktust rejt még a háború, nem csak az olyanokat, mint a D-nap, vagy Berlin ostroma, amit már ezerszer láthattunk eddig is. Kíváncsiak vagyunk merre visz majd a Vanguard.

Szerző
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Call of Duty: Black Ops 6
Játékok

Nem, nem lesz 310 GB a Call of Duty: Black Ops 6 mérete

Az Activision tisztázta az új Call of Duty fájlméretéről szóló pletykákat.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.