Szinte hivatalosan is megtudhattuk a következő Call of Duty témáját

Már több forrás is ugyan arra az idősíkra mutat, amit szinte biztosan élvezni fogunk.

Nem is olyan régen a ModernWarzone hozott le egy cikket, amiben belső forrásokra hivatkozva azt állították, hogy a következő Call of Duty témája megint visszavezet minket a második világégés kínjai közé. Azért volt erre szükség, mert már olyan pletykák is terjedtek, hogy egy a Battlefield Hardline-hoz hasonlító rész fog érkezni, ami a Modern Warfare idősíkján kap majd valahol helyet.

Most ezt az értesülést erősítette meg az Eurogamer is, ugyanis több belsős forrásra hivatkozva állították, hogy bizony helyes volt az az értesülés és megint mehetünk az 1940-es évek frontjaira. Nem 100%-ig értett egyet azonban azzal, hogy a MW találgatása alapján egyfajta alternatív idősíkon, kicsit Wolfenstein-es beütéssel fog majd operálni a következő rész.

A cím, ha minden igaz a Call of Duty : WW2 Vanguard lesz, ez végre eléggé jól hangzik, de természetesen még változhat bármikor. Nagyon érdekes lenne, ha a Call of Duty World at War-hoz és a Medal of Honor Pacific Assault-hoz hasonlóan egy picit több időt is eltölthetnénk a Csendes-óceán frontjain. De rengeteg kevésbé foglalkoztatott konfliktust rejt még a háború, nem csak az olyanokat, mint a D-nap, vagy Berlin ostroma, amit már ezerszer láthattunk eddig is. Kíváncsiak vagyunk merre visz majd a Vanguard.

Total
1
Shares
Previous Article
The Suicide Squad

A The Suicide Squad leleplezte, hogy Sylvester Stallone hangján szólal meg King Shark

Next Article
Transformers

A Kék Bogár című film rendezőjét köszönthetjük az új Transformers-film fedélzetén

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!