Főoldal Játékok Szinte hivatalosan is megtudhattuk a következő Call of Duty témáját
Játékok

Szinte hivatalosan is megtudhattuk a következő Call of Duty témáját

Már több forrás is ugyan arra az idősíkra mutat, amit szinte biztosan élvezni fogunk.

171

Nem is olyan régen a ModernWarzone hozott le egy cikket, amiben belső forrásokra hivatkozva azt állították, hogy a következő Call of Duty témája megint visszavezet minket a második világégés kínjai közé. Azért volt erre szükség, mert már olyan pletykák is terjedtek, hogy egy a Battlefield Hardline-hoz hasonlító rész fog érkezni, ami a Modern Warfare idősíkján kap majd valahol helyet.

Most ezt az értesülést erősítette meg az Eurogamer is, ugyanis több belsős forrásra hivatkozva állították, hogy bizony helyes volt az az értesülés és megint mehetünk az 1940-es évek frontjaira. Nem 100%-ig értett egyet azonban azzal, hogy a MW találgatása alapján egyfajta alternatív idősíkon, kicsit Wolfenstein-es beütéssel fog majd operálni a következő rész.

A cím, ha minden igaz a Call of Duty : WW2 Vanguard lesz, ez végre eléggé jól hangzik, de természetesen még változhat bármikor. Nagyon érdekes lenne, ha a Call of Duty World at War-hoz és a Medal of Honor Pacific Assault-hoz hasonlóan egy picit több időt is eltölthetnénk a Csendes-óceán frontjain. De rengeteg kevésbé foglalkoztatott konfliktust rejt még a háború, nem csak az olyanokat, mint a D-nap, vagy Berlin ostroma, amit már ezerszer láthattunk eddig is. Kíváncsiak vagyunk merre visz majd a Vanguard.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Dragon Age: Dreadwolf
Játékok

Bemutatkozott a Dragon Age: Dreadwolf világa

2024 nyarán végre leleplezik az új Dragon Age játékot.

Xbox Game Pass
Játékok

PlayStation és Nintendo konzolokra is jöhet a Game Pass?

A Microsoft minden elérhető képernyőre, eszközre eljuttatná az Xbox Game Pass szolgáltatását.

Dragon's Dogma 2
Játékok

Márciusban jön a Dragon’s Dogma 2

A Capcom nagy sikerű akció-szerepjátéka végre folytatást kap.

BREAKINGJátékok

Az Öbölháborúról fog szólni a következő Call of Duty

A pletykák szerint a 2024-es rész Black Ops: Gulf War címen érkezik.