Támadás a Fehér Ház ellen 3. - A védangyal bukásá

Szinkronos ízelítőt kaptunk Támadás a Fehér Ház ellen 3. – A védangyal bukásából

Gerard Butler harmadszor készül megmenteni az amerikai elnököt, ám ezúttal hazaárulással vádolják a titkos ügynököt.

Gerard Butler harmadszor készül megmenteni az amerikai elnököt, ám ezúttal hazaárulással vádolják a titkos ügynököt.

A Támadás a Fehér Ház ellen első részét még 2013-ban mutatták be, és ki gondolta volna, hogy 6 évvel később mindenki egy trilógia harmadik részéről fog beszélni. Antonie Fuqua (A hét mesterlövész, A védelmező 1-2.) rendező filmjét sokan már a megjelenés előtt temették, s inkább Roland Emmerich A függetlenség napja rendezőjének új alkotását, Az elnök végveszélyben filmet várták előrébb, helyette azonban a Jamie Foxos alkotás elbukott, Gerard Butler pedig az évtized legjobb testőrévé nőtte ki magát.

Az Egyesült Államok elnöke ellen merényletet próbálnak elkövetni. A gyilkossági kísérlet fő gyanúsítottja nem más, mint az USA első számú emberének bizalmasa, a titkos szolgálat főnöke, Mike Banning (Gerard Butler). Az igazságtalanul megvádolt ügynök addig nem nyugszik, amíg ki nem deríti, kik a valódi elkövetők. Miután sikerül megszöknie, nem csak a saját embereit, de az FBI ügynökeit is ki kell játszania. Banning egyre sötétebb titkokra derít fényt. Ez a játszma már nem csak a hírnevéről, vagy az elnök életéről szól, itt már az egész ország jövője a tét….

A 2016-ban bemutatott a Támadás a Fehér Ház ellen – London ostroma nem győzte meg a kritikusokat, ám ez nem szegte a rajongók kedvét, akik imádták. Mi sem bizonyítja jobban azt, hiszen a 60 millió dollárból gazdálkodó alkotás világszerte több mint 205 millió dollárt hozott a konyhára, szemben az első résszel, ami 70 millióból csinált 170 milliót. Stílusosan a harmadik rész címe A védangyal bukása lett, de ha legalább annyira pörgős és akciódús lesz, mint az első rész volt, akkor remek hétvégi program lesz a kánikulában.

A Támadás a Fehér Ház ellen – A védangyal bukása országos bemutatója augusztus 29-én lesz.

Total
10
Shares
Previous Article
Jégvarázs 2

Meseszép lett a Jégvarázs 2. legújabb előzetese

Next Article
Deadpool

Deadpool 2. két X-Men: Sötét Főnix karakter halálát is elspoilerezte

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!