Wide Screen
Image default
Előzetesek

Szinkronos előzetest kapott a Wonder Woman

A nemzetközi előzetesek után végre megérkezett a szinkronos előzetes is a Wonder Womanhez.

A nemzetközi előzetesek után végre megérkezett a szinkronos előzetes is a Wonder Womanhez.

Az Amazonok vad hercegnője, a DC Comics hősnője, az erős Wonder Woman előzetese már magyarul is megnézhető. Óriási ováció köszöntötte az idei Comic-Con-on a film előzetesét, ugyanis ez lesz az első olyan képregény/szuperhős film, melyben nem férfi kapta a főszerepet – még a rendező és a stábtagok többségét is nők alkották -, hanem mint címszereplő, ezúttal egy nőt (Gal Gadot) láthatunk világmegmentő útján.

A Warner Bros. és a DC Comics is nem úgy teljesített az elmúlt időkben, ahogy várni lehetett – bár a pletykák szerint ők nem így látják, és mit sem törődnek a rajongói visszajelzésekkel, míg pénz jön a házhoz, addig nincs pánikra ok. Felfoghatjuk így is, mert úgy is elmegyünk, s megnézzük a filmet, de az efféle hozzáállás picit nyomasztó tud lenni. Most viszont felejtsük el a negatív hangvételt, hiszen a Wonder Woman előzetesek alapján eszméletlen jó lett, a film csodás, a történet jó lesz, és a karakter talpig-vérig eggyé tudott válni az Amazonok hercegnőjével.

A filmhez a hazai kiadó egy magyar nyelvű plakátot is mellékelt:

wonder-woman_mini

Még mielőtt Wonder Woman-né vált volna, csak úgy ismerték a nőt, mint Diana, vagy mint az Amazonok hercegnője. Wonder Woman legyőzhetetlen és egy magasan képzett harcos a DC világában. Egy védett paradicsomként ismert szigeten élt, egészen addig védelmezte a helyet, míg egy amerikai pilóta le nem zuhant a háború alatt. A pilóta elmeséli, hogy háború dúl a világban, Diana ezért úgy dönt, elhagyja otthonát, hogy megállítsa a fenyegetést. Steve Trevor (Chris Pine) pilótával az oldalán vesz részt a harcokban, míg rá nem döbben, hogy milyen erő lakozik benne, és fel nem fedezi valódi sorsát.

Patty Jenkins rendezőnő filmje, a Wonder Woman 2017. június 2-án érkezik a mozikba.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Henry Cavill már tárgyal Superman visszatéréséről

Kévés Bence Mihály

Snyder egy képpel erősített rá, hogy Darkseid is szerepelni fog Az Igazság Ligája rendezői változatában

Kévés Bence Mihály

A WarnerMedia elnöke szerint 30M dollárnál jóval többe kerül bemutatni a Snyder Cutot

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat