x
Close


Közelgő események

Előzetesek

Az Oscar esélyes Kaliforniai álom szinkronos előzetest kapott

Az idei Velencei Filmfesztiválon már bemutatták, odáig voltunk mi is a Kaliforniai álomért, melyhez most szinkronos előzetes és plakát is érkezett.

  • Publishednovember 25, 2016

Az idei Velencei Filmfesztiválon már bemutatták, odáig voltunk mi is a Kaliforniai álomért, melyhez most szinkronos előzetes és plakát is érkezett.

A film történetében két feltörekvő fiatalt ismerhetünk meg. Az egyik Emma Stone karaktere, Mia, aki egy fiatal színésznőt játszik, és Ryan Gosling Sebastian jazz zongoristát. Eldöntik, hogy Los Angelesbe mennek, hogy elérjék céljukat, valóra váltsák álmaikat. Sajnos az Angyalok városában nem úgy történnek a dolgok, ahogy arra számítottak, Mia sorról sorra járja a meghallgatásokat, de mindhiába; Sebastian pedig mindent elkövet azért, hogy a jazz újra divatba jöjjön.

Egy nap azonban minden megváltozik, mert az autópálya kellős közepén egymásba botlanak, mondhatni szerelem első látásra. Elhatározza a két fiatal, hogy a kurdarcok ellenére nem adják fel, és a végsőkig segítik egymást, azonban egy nap dönteniük kell…

A film magyar nyelvű plakátja:

lala_tsr2_b1_online_mini

Az Oscar-díjas rendező, Damien Chazelle új filmjének hazai bemutatója december 29-én lesz, a Kaliforniai álomról írt kritikánk már olvasható az oldalon.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.