Színesbe öltözhet a PlayStation 5?

Mi azért óvatosságra intünk mindenkit.

Október elején, a PlayStation 5 szétszedős videójával egészen bizonyossá vált, amit addig csak szóbeszédből tudtunk, miszerint a konzol burkolata szabadon leszedhető és cserélhető lesz. A Sony hivatalos ajánlatait nem ismerjük, csupán ígéretek hangzottak el, hogy lesznek majd mindenféle spéci festések és lehetőségek.

Úgy tűnik azonban valaki most is gyorsabban kapcsolt és megvalósulni látszik az Űrgolyhókból ismert örökérvényű igazság, vagyis hogy “a kalózverzió mindig hamarabb jön”. PlateStation5 névvel ugyanis felkerült az internetre egy webshop, ahol már most színes borítást vásárolhatunk. Az elérhető választék: fekete, króm, vörös, kék és egy terepszínű csoda. A termékek a lemezes és a digitális PS5-höz is elérhetőek és 40 USD fejében állítólag már a november 12-i (USA) startra is megérkezhetnek a rendelőkhöz.

Mi azonban óvatosságra intünk mindenkit több okból is. A webshopban csak különféle render fotókat lehet látni, vagyis kész változat még nemigen van a faceplate-ekből. Továbbá mivel a PlayStation 5 még nincs forgalomban, eléggé zsákbamacska, hogy mennyire tud majd ez a külsős (és nem hivatalos partner) cég által legyártott megoldás passzentos lenni. Arról nem is beszélve, hogy semmi garancia nincs arra, hogy le ne lépjenek a pénzünkkel.

A Sonynak amúgy nem most gyűlik meg először a baja az ügyeskedőkkel mostanában. Indiában valaki a PS5 márkanevet védette le a japánok előtt. Az illető a pletykák szerint ráadásul nem kispályás, korábban számos hamisított PlayStation termékkel, például controllerekkel kereskedett az országban. Hivatalos hír nem érkezett a megoldásról, de mivel a napokban elérhetővé vált arrafelé is az előrendelés, ezért valószínű hogy a felek megegyezhettek.

Total
0
Shares
Previous Article

Már Halloweenre hangol a Little Nightmares II új előzetese

Next Article
Uncharted

Mark Wahlberg megmutatta Sully hatalmas bajszát az Uncharted adaptációból

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!