Főoldal Filmek Szexuális bántalmazás vádja miatt bukhatja A Hangya 3. szerepét T.I. rapper
Filmek

Szexuális bántalmazás vádja miatt bukhatja A Hangya 3. szerepét T.I. rapper

A színészt Dave szerepében láttuk az első két filmben.

445
T.I.

Eddig úgy volt, hogy az Ant-Man and The Wasp: Quantumania című folytatásban visszatér Dave szerepében T.I., de erről az elmúlt nap fényében lemondhat. Több hírportál is beszámolt tegnap az ügyről, miszerint a negyvenéves sztár rappert több súlyos tettel is meggyanúsították, köztük például szexuális bántalmazás és emberrablás vádjával is a törvény elé állítják.

Paul Rudd és Evangeline Lilly főszereplők mellett a legtöbb mellékszereplő visszatér A Hangya franchise harmadik részében, kivéve T.I., akit állítólag a Marvel Studios kitett a filmből. A The Hollywood Reporter úgy tudja, hogy a színészt / rappert többet nem fogjuk a Marvel Moziverzumban látni. 11 áldozatot képviselő ügyvéd többek között azzal vádolta meg a színészt és feleségét, hogy több alkalommal is szexuális visszaélést követtek el, továbbá illegális kábítószer fogyasztásra kényszerítés, emberrablás, bebörtönzés, megfélemlítés, bántalmazás és zaklatás gyanúja is felmerült. Természetesen minden vádpontot tagad a páros.

Clifford (T.I.) és Tameka Harris (Tiny) a lehető leghatározottabban tagadják ezeket az alaptalan és megalapozatlan vádaskodásokat. Bízunk benne, hogy ezeket állításokat alaposan és tisztességesen kivizsgálják, és nem fognak vádat emelni.

A Marvel Studios még nem reagált az ügyre, de ilyen vádakkal valószínűleg nemcsak a Marvel szerepét dobta el, hanem teljes karrierjének befellegzett. T.I. egy Dave nevű mellékszereplőt keltett életre, aki egyben Scott Lang barátja volt a 2015-ös A Hagyna és a 2018-as A Hangya és a Darázs című filmekben. A harmadik rész szereplőgárdája még nem ismert, de a lap információi szerint a dolgok még változhatnak, hiszen a forgatókönyv fejlesztés alatt áll.

Egy másik főszereplő is visszatér a trilógia befejező részére, Peyton Reed, az első két rész rendezője. Nyáron kezdődhet a forgatás, ám premierdátumot máig nem kapott még az Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események