x
BREAKING Játékok

Szerdán újabb PlayStation 5 Showcase, végre lehull a lepel a konzol áráról is?

Minden bizonnyal megtudjuk a konzolok árazását és pontos megjelenését.

Szerdán újabb PlayStation 5 Showcase, végre lehull a lepel a konzol áráról is?
  • Publishedszeptember 12, 2020

Hosszú és furcsa időszakon vagyunk túl. Ahhoz képest, hogy pár hónap múlva megtörténik a generációváltás és megjelennek az új konzolok, pár héttel ezelőttig szinte semmi konkrétumot nem tudtunk még a legfontosabb információkról: a megjelenési időpontokról és az árakról. Rengeteg önjelölt bennfentes persze rárepült a témára és naponta jelentek meg mindenféle légből kapott marhaságok, amelyeket persze az egész internet szajkózni kezdett.

Mindennek most viszont hála istennek vége. A héten a Microsoft már lépett és ha nem is önszántából, de kiterítette a kártyáit. Most a Sonyn a sor és ahogy az várható volt be is jelentették, hogy jövő héten egy új PlayStation 5 Showcase-zel jelentkeznek. A hivatalos kommüniké szerint a Worldwide Studios legfrissebb címeivel kapcsolatban jelentkeznek új hírekkel egy 40 perces adás keretein belül, de szinte 99%, hogy a PS5 áráról és megjelenési idejéről is lehull a lepel. A műsor szeptember 16-án este 10 órától lesz látható a hivatalos PlayStation Twitch vagy YouTube csatornákon.

Written By
Sinka Tamás

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.