Főoldal Filmek Sylvester Stallone nem fog visszatérni Rocky szerepében a Creed III. részében
Filmek

Sylvester Stallone nem fog visszatérni Rocky szerepében a Creed III. részében

A nagy bunyós ezúttal nem kap szerepet Creed mellett.

170
Creed
Forrás: MGM

A Creed: Apollo fia bombasiker volt. Készült hozzá folytatás, és már úton van a harmadik rész a főszereplőt alakító Michael B. Jordan rendezésével. Itt fog debütálni rendezőként a sztár. Magáról a történetről semmit sem tudunk, attól eltekintve, hogy Rocky Balboa már biztosan nem tér vissza a következő részben.

A The Hollywood Reporter számolt be a hírről, hogy a Rocky franchise harmadik spin-off részében nem fogjuk látni a híres bokszolót. Bővebb magyarázatot nem kaptunk rá, hogy az akcióstátuszáról ismert színész miért hagyja ki a harmadik részt, de ebben akár szerepet játszhat az a Rocky-sorozat vagy a Rocky 7. része, amiről néhány napja beszélt Sly.

Ez lesz az első Creed-film Stallone nélkül, amiben a főhős mentora nem fog szerepelni. Ryan Coogler rendezőtől az első részt még 2015-ben mutatták be, amiben Rocky Balboa szerepéért Stallone még Oscar-jelölést is kapott a legjobb mellékszereplő kategóriában. Négy évtizeddel korábban az akkor még csak 39 éves sztárt a legjobb színészre jelölték az 1976-as Rocky-film főszerepéért.

Sokakat szomorúan érint a mostani hírt, hiszen voltak, akik Rocky miatt váltottak jegyet ezekre a filmekre, de nem először röppen fel a karakter távozása. 2018-ban a második rész után a színész már tett arra utalást, hogy elengedi tanítványa kezét, s nem fog visszatérni a harmadik részre, ám a pontos okát nem árulta el, miért döntött a távozás mellett. Erről egy Instagram bejegyzés is született a Creed II bemutatója körül.

Csak szeretnék köszönetet mondani mindenkinek az egész világon, amiért a Rocky családot több mint 40 évig a szívükbe zárták. Ez volt az én végső megtiszteltetésem, hogy megteremthettem és eljátszhattam ezt a csodálatos karaktert.

Sylvester Stallone

Stallone összesen nyolc alkalommal játszotta Rockyt, ebből hat alkalommal a franchise sztárjaként, két alkalommal pedig a már említett Creed alkotásokban. A hat Rocky-filmből négyet rendezett, illetve íróként vagy társíróként részt vett valamennyi Rocky– és Creed-film kidolgozásában.

Creed
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A feláldozhatók 4.
Kritikák

Feláldozh4tók kritika

A Feláldozh4tók nagyon rossz lett, és csak kis túlzással nevezhetjük filmnek.

A feláldozhatók 4.
Előzetesek

Nézzétek meg a Feláldozh4tók magyar szinkronos előzetesét

Szeptember végén visszatérnek a Feláldozhatók.

Sikoly VI
Filmek

Box Office: Világszerte tolongtak a Sikoly VI. vetítéseire, itthon is extra termeket kellett megnyitni

Hiába az X-besorolás, a hétvégén extra termeket kellett nyitni, annyian voltak kíváncsiak...