Főoldal Sorozatok Sylvester Stallone a Rocky franchise egy előzménysorozatán dolgozik
Sorozatok

Sylvester Stallone a Rocky franchise egy előzménysorozatán dolgozik

Közösségi oldalán mutatta meg az első tollvonásokat.

356
Rocky

Csaknem 15 év telt el az utolsó Rocky-film óta, de a franchise nem ment nyugdíjba. 2015-ben Michael B. Jordan főszereplésével bemutattak egy spin-off részt, amiben természetesen Sylvester Stallone karaktere, Rocky is visszatért. Olyan sikert hozott a Creed: Apollo fia, hogy két évvel később jött a folytatás, jelenleg pedig már a harmadik részen dolgozik B. Jordan, mint főszereplő és rendező.

Sokáig úgy tűnt, hogy a Creed sikere mellett nem kérünk többet Rockyból, de Sly közösségi oldalán egy vázlattal lepte meg a rajongókat ma reggelre, amiben a franchise egy előzménysorozatán dolgozik. Ebből az ötletelésből olvashatunk néhány gondolatot. A színész szerint 10 rész ideális lenne, amiből többet megtudnánk a karakterről. A sorozat a ’60-as években játszódik, és olyan gondolatokat fűzött hozzá, mint a Holdra szállás, a szexuális forradalmat, az új bal oldali politikai mozgalmat, a hidegháborút vagy a polgári jogi mozgalmat.

Az előzmény ötlete először 2019 júliusában merült fel, amikor Stallone a Varietynek adott interjúban megerősítette. A sztár akkor elárulta, hogy egy olyan koncepción tűnődik, ami kedvezőbb lenne a streamingszolgáltatóknak, ugyanakkor megjegyezte, hogy gondja akadt a fejlesztéssel, mert Irwin Winkler, a franchise producere nem ért egyet ezzel a tévés vonallal. Winkler szerint a filmes formula jobban működik a karakter esetében, mint egy tévésorozat.

Ha már a filmekről beszéltünk, egy hetedik filmen is dolgozik az idén 75 éves Stallone, ami valószínűleg egyben az utolsó is lesz. Erről a projektről csak annyit tudunk, hogy Rocky szárnyai alá veszi az egyik illegális bevándorlót. Szóval a franchise hetedik része nagyjából megegyezik azzal, amit láttunk a Creed-filmekben, ahol Apollo Creed fiát tanította a nagy bokszoló. A filmről tavaly kérdezték, Sly akkor azt mondta, hogy még mindig dolgozik rajta, de még nem nyerte el a Metro-Goldway-Mayder stúdió tetszését.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A feláldozhatók 4.
Filmkritikák

Feláldozh4tók kritika

A Feláldozh4tók nagyon rossz lett, és csak kis túlzással nevezhetjük filmnek.