Wide Screen
Image default
Játékok

Switch portot kap az Apex Legends, érkezik az új esemény

Immár korlátok nélkül küzdhetünk.

Az EA Play rendezvény csupa örömhírt hozott az Apex Legends játékosok számára. A Respawn battle royale játéka töretlen népszerűségnek örvend, és a friss bejelentéseknek hála a számok valószínűleg még nagyobbat ugranak majd a közeljövőben.

A legfontosabb bejelentés a platformokat illetően érkezett. A legnagyobb hír, hogy Nintendo Switchre költözik a játék, ráadásul már idén ősszel, bár pontos dátumot egyelőre nem kaptunk. Emellett PC-n feloldásra kerül az Origin exkluzivitása, Steamen is játszható lesz a későbbiekben. Amellett, hogy immár minden platformon elérhető az Apex Legends, még a crossplay támogatást is megkapja a közeljövőben, ami által minden konzolos és számítógépes játékos közös csapatot alkothat majd.

Ezen felül kaptunk egy előzetest, ami összefoglalja, milyen újdonságok kerülnek bevezetésre a játék jelenleg futó, ötödik szezonján belül. Ezek közé tartozik a mozdítható újraélesztő egység, a limitált karakterjelmezek, finomítások a karakterek erőviszonyaiban és egy új Town Takeover esemény is. A Lost Treasures Collection névre keresztelt esemény teljes tájékoztatóját a lenti videón láthatjátok.

Még több a témában...

Metal Gear játékok, a Konami Collector’s Series: Castlevania and Contra játékok kerültek besorolásra PC-re

Fonyódi Dávid

Bemutatkozott Gallia a Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass részeként

Fonyódi Dávid

Az Xbox Series launchra megjelenik a Bright Memory is

Szarka Roland

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat