Switch portot kap az Apex Legends, érkezik az új esemény

Immár korlátok nélkül küzdhetünk.

Az EA Play rendezvény csupa örömhírt hozott az Apex Legends játékosok számára. A Respawn battle royale játéka töretlen népszerűségnek örvend, és a friss bejelentéseknek hála a számok valószínűleg még nagyobbat ugranak majd a közeljövőben.

A legfontosabb bejelentés a platformokat illetően érkezett. A legnagyobb hír, hogy Nintendo Switchre költözik a játék, ráadásul már idén ősszel, bár pontos dátumot egyelőre nem kaptunk. Emellett PC-n feloldásra kerül az Origin exkluzivitása, Steamen is játszható lesz a későbbiekben. Amellett, hogy immár minden platformon elérhető az Apex Legends, még a crossplay támogatást is megkapja a közeljövőben, ami által minden konzolos és számítógépes játékos közös csapatot alkothat majd.

Ezen felül kaptunk egy előzetest, ami összefoglalja, milyen újdonságok kerülnek bevezetésre a játék jelenleg futó, ötödik szezonján belül. Ezek közé tartozik a mozdítható újraélesztő egység, a limitált karakterjelmezek, finomítások a karakterek erőviszonyaiban és egy új Town Takeover esemény is. A Lost Treasures Collection névre keresztelt esemény teljes tájékoztatóját a lenti videón láthatjátok.

Total
0
Shares
Previous Article

Mozgás közben látható a Star Wars: Squadrons

Next Article
Az Igazság Ligája

A Warner Bros. és a DC podcast műsort indít a népszerű Spotify platformon

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!