Főoldal Játékok Switch portot kap az Apex Legends, érkezik az új esemény
Játékok

Switch portot kap az Apex Legends, érkezik az új esemény

Immár korlátok nélkül küzdhetünk.

470

Az EA Play rendezvény csupa örömhírt hozott az Apex Legends játékosok számára. A Respawn battle royale játéka töretlen népszerűségnek örvend, és a friss bejelentéseknek hála a számok valószínűleg még nagyobbat ugranak majd a közeljövőben.

A legfontosabb bejelentés a platformokat illetően érkezett. A legnagyobb hír, hogy Nintendo Switchre költözik a játék, ráadásul már idén ősszel, bár pontos dátumot egyelőre nem kaptunk. Emellett PC-n feloldásra kerül az Origin exkluzivitása, Steamen is játszható lesz a későbbiekben. Amellett, hogy immár minden platformon elérhető az Apex Legends, még a crossplay támogatást is megkapja a közeljövőben, ami által minden konzolos és számítógépes játékos közös csapatot alkothat majd.

Ezen felül kaptunk egy előzetest, ami összefoglalja, milyen újdonságok kerülnek bevezetésre a játék jelenleg futó, ötödik szezonján belül. Ezek közé tartozik a mozdítható újraélesztő egység, a limitált karakterjelmezek, finomítások a karakterek erőviszonyaiban és egy új Town Takeover esemény is. A Lost Treasures Collection névre keresztelt esemény teljes tájékoztatóját a lenti videón láthatjátok.

Szerző

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Super Mario Bros.: A film
BREAKINGFilmek

Bejelentették a Super Mario Bros.: A film folytatását

Kitűzték a Super Mario Bros.: A film folytatásának premiernapját.

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.