Wide Screen
Image default
Játékok

Switch kiadást kap a Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2?

Egy figyelmes felhasználó buktathatta le a portot.

A májusi Summer Games Fest alkalmával jelentették be az ikonikus deszkás játékok újrakevert változatát, a Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 csomagot. Az azóta eltelt hónapokban bőven láthattunk felvételeket az új változatból, illetve az előrendelők már ki is próbálhatták, a Warehouse nevű pálya demó verziója ugyanis múlt hét óta elérhető. Pont ennek a demónak köszönhető egy újabb örömhír, mivel a fájlok között kutakodó rajongók egy érdekes képre lettek figyelmesek.

Ahogy a tweetben láthatjátok, a próbaverzióban helyet kapott egy Nintendo Switch joy-conokra szabott gombkiosztási ábra. A szivárgás óta kiderült, hogy nem csak a tablet módra vonatkozóan, hanem egy másik képen a Nintendo Switch Pro Controller kapcsán is megjelentek az ezzel kapcsolatos információk.

Nyilván mindenkit arra buzdítunk, hogy várja meg a hivatalos bejelentést, de egészen hihetőnek tűnik a dolog, főleg annak tudatában, hogy a fejlesztők nem reagáltak semmit a posztokra. Nyakunkon a megjelenés, szóval pár napon belül okosabbak leszünk.

A Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 szeptember 4-én érkezik, PC, PS4 és Xbox One platformokra mindenképpen, a Switch portban pedig erősen reménykedünk.

Még több a témában...

A Microsoft felvásárolta a Bethesdát birtokló ZeniMax Mediát

Sinka Tamás

A Cyberpunk 2077 sztorija rövidebb lesz mint a Witcher 3 története volt

Fonyódi Dávid

PlayStation 5 vagy Xbox Series X – Melyiket válasszuk?

Szarka Roland

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat