Főoldal Sorozatok [SWCL23] Bejelentették, mikor érkezik az Andor 2. évada
Sorozatok

[SWCL23] Bejelentették, mikor érkezik az Andor 2. évada

A Lucasfilm elárulta, mikor mutatják be az Andor következő évadát.

33
Andor

2016 után ismét Európában kerül megrendezésre a világhírű Star War Celebration, az univerzum legnagyobb gyűjtőhelye a rajongóknak és a filmeseknek. A londoni Star Wars Celebration első napján a Lucasfilm Studio Showcase paneljén Tony Gilroy executive producer mellett Diego Luna, Andy Serkis és a stáb többi tagja is színpadra lépett, hogy bejelentsék az Andor 2. évadának bemutatóját.

A mélyebb és szigorúbb Andor című sorozatot 2022 őszén mutatta be a Disney+, és bár kritikákban nagyszerű pontszámokat kapott az évad, a rajongókat nem nyűgözte le, ennek ellenére a Lucasfilm bizalmat szentelt, s leforgatták a folytatást. A pénteki napon megtudtuk, hogy az Andor második évada 2024 augusztusában érkezik a Disney Plusra.

“Novemberben kezdtük el a forgatást” – kezdte Gilroy, a sorozat alkotója. “Körülbelül a felénél tartunk. Augusztusig fogunk forgatni. Pontos ütemterv szerint haladunk. Augusztusban befejezzük, és még egy évet töltünk az utómunkálatokkal. Gondolom, a következő augusztusban kijövünk.”

A 2. évadból akciódús klipeket is bemutattak a jelenlévőknek. Egy hangrobbanással kezdődött a videó, majd a következő mondat volt hallható: “Volt egy olyan érzésem, hogy hamarosan visszatérsz”, és ezután láthattuk Cassian, Dedra, Syril és Bix találkozását. “Ha nem fogunk össze, szétzúznak minket”.

Gilroy arra is tett utalást, hogy mit láthatunk majd a 2. évadban. “Tudjátok, hogy hova megyünk. Láttátok, ahogy a Halálcsillag felrobbant. Mi fogjuk ezt megtenni.”

A szereplők és a stáb felidézte az Andor kezdetét is, és azt, hogy a sorozat milyen gyorsan fejlődött. “Amikor legutóbb itt álltunk a színpadon, még titok voltunk” – mondta Gilroy. “Soha nem mutattunk semmit senkinek. Zavarba ejtő volt. Hihetetlenül izgalmas itt lenni, és a közösség részének érezni magunkat. Tényleg azt csináljuk, amit már három éve elkezdtünk. Ez egy vonat, ami csak gördül tovább. Olyan gyorsan haladunk, amilyen gyorsan csak tudunk, hogy befejezzük, és büszkék legyetek ránk.”

Korábban már megtudtuk, hogy az Andor első évadának cselekménye egy évet ölel körbe, a második évad pedig a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet eseményeit megelőző négy évre koncentrál majd. A második évad forgatása tavaly novemberben kezdődött, és azóta most először hangzottak el konkrét részletek a folytatásról.

Andor
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Harry Potter
Sorozatok

A sorozat producere elárulta, miben lesz más a Harry Potter új feldolgozása

Sorozat készül a Harry Potter-könyvekből, de miben lesz más, mint a filmekből?

The Last of Us Part II
Sorozatok

A Fekete Özvegy sztárja lehet Abby a The Last of Us 2. évadában?

Újabb pletykát olvashatunk Abby szereposztásáról, ezúttal korunk egyik legnagyobb színésznőjével hozták össze.

Ahsoka Marrok
BREAKINGSorozatok

Az Ahsoka 4. epizódja leleplezte Marrok személyazonosságát

Az Ahsoka 4. epizódja véget vetett a spekulációknak Marrok eredetéről.

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A SAG-AFTRA engedélyével folytatódik a The Walking Dead: Daryl Dixon forgatása

A The Walking Dead: Daryl Dixon bemutatójára ősszel kerül sor, de már...