Főoldal Sorozatok [SWCL23] A Jégvarázs és a Kill Bill szellemében készült, és a rosszfiúkra fókuszál a The Acolyte
Sorozatok

[SWCL23] A Jégvarázs és a Kill Bill szellemében készült, és a rosszfiúkra fókuszál a The Acolyte

Az Erő Sötét oldaláról fog szólni a készülő The Acolyte című sorozat.

61
The Acolyte

Néhány órával ezelőtt elrajtolt a 2023-as Star Wars Celebration Londonban, és már záporoznak is a hírek az eseményről. A pénteki napon azzal indított a Lucasfilm, hogy bejelentették az Andor 2. évad premiernapját, majd a szót átadták a Star Wars: The Acolyte című sorozat készítőinek.

Leslye Headland, a The Acolyte showrunnerje a Star Wars Celebration Lucasfilm Studio Showcase paneljén lépett a színpadra, hogy beszéljen a készülő sorozatról, és néhány kiszámíthatatlan inspirációról beszélt a sorozatban.

“Nagyon szerettem volna elmélyülni a Star Wars-univerzumban, és elmesélni ennek az egész világnak a történetét, amit annyira szerettem, a rosszfiúk szemszögéből” – mondta Headland. “Amit Kathleen [Kennedy] elé terjesztettem, az a Jégvarázs és a Kill Bill találkozása volt. Megdöbbentő módon nem rúgott ki az épületből… Ez az, amikor a rosszfiúk túlerőben vannak. Ők az esélytelenek. Nagyon izgatott vagyok, hogy olyan dolgokat láthattok, amiket élőszereplős változatban még nem láttatok.”

Headland azt is elkotyogta, hogy “visszatért George [Lucas] harcművészeti filmek inspirációihoz”, amikor a The Acolyte című sorozatot tervezte, és hogy Kurosawa filmjeiből merített ihletet. A Star Wars Celebration paneljén egy exkluzív klipet is láthattak a készülő sorozatból a jelenlévők. A klip egy hangalámondással kezdődött: “Csukd be a szemed. A szemed becsaphat téged.”

A teaserben Lee Jung-jae karaktere is látható volt, amint azt mondja: “Az erő hatalmas. Ezt a hatalmat tisztelnünk kell.” Láthatjuk Amandla Stenberg karakterét egy harcban, idegeneket, Jung-jae-t, aki egy csapat Jedit vezet, és Jodie Turner-Smith karakterét, aki azt mondja: “Ez nem a jóról vagy a rosszról szól. Ez a hatalomról szól, és arról, hogy ki használhatja azt.” A teaser végén nem jelentettek be megjelenési időt, csak annyit mondtak, hogy valamikor 2024-ben érkezik a Disney Plusra. A The Acolyte forgatása még tart, de a tervek szerint jövő hónapban befejeződik.

A The Acolyte a Köztársaság Fénykorának utolsó napjaiban játszódik, több mint egy évszázaddal a Star Wars I. rész – Baljós árnyak eseményei előtt. A Nyerd meg az életed sztárja, Lee Jung-jae és Amandla Stenberg a sorozat főszereplői.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

transformers prime
Sorozatok

A legjobb Transformers-sorozatok

Ezeket a Transformers-sorozatokat jó szívvel ajánljuk!

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A The Walking Dead: Daryl Dixon választ adott a szupererős zombik eredetére

Választ kapunk valaha a The Walking Dead zombi-apokalipszisére? Hol és hogyan tört...

Daredevil
Sorozatok

Az eredeti Daredevil showrunnerje szerint a Disney átver mindenkit

A Disney kiskapukkal próbálja kijátszani a szakszervezetet, és a Daredevil egykori showrunnerje...

Harry Potter
Sorozatok

A sorozat producere elárulta, miben lesz más a Harry Potter új feldolgozása

Sorozat készül a Harry Potter-könyvekből, de miben lesz más, mint a filmekből?