x
Close


Közelgő események

Sorozatok

[SWCA22] Már a The Mandalorian 4. évadán dolgoznak

A harmadik évad csak jövőre érkezik, de már a folytatáson dolgoznak.

[SWCA22] Már a The Mandalorian 4. évadán dolgoznak
  • Publishedmájus 30, 2022

Még a harmadik évadot be sem mutatták a rajongóknak, de a Lucasfilm a háttérben már javában dolgozik a nagysikerű élőszereplős Star Wars-sorozat negyedik évadán. A The Mandalorian alkotója, Jon Favreau megerősítette, hogy a Star Wars-sorozat 4. évada már fejlesztés alatt áll, még akkor is, ha a harmadik évad csak 2023-ban érkezik.

A CinemaBlendnek nyilatkozva a Star Wars Celebration rendezvényen Favreau jelezte, hogy már elkezdte írni a The Mandalorian negyedik évadának forgatókönyvét. A producer hosszasan beszélt a televíziós formula iránti lelkesedéséről, illetve hogy a messzi-messzi galaxisban egyre több sorozat készül majd, ami olykor nehézségek elé állítják a készítőket.

A televíziózással nagyon szerencsések vagyunk, hogy nem kell a dolgokat másfél, két órára sűríteni. Lassan mesélhetjük el a történeteket. Szóval most, hogy Dave [Filoni] az Ahsoka-t forgatja, ez nagyban befolyásolja az írást, amit a [The Mandalorian] 4. évadjához írok. Ez – hogy is mondjam – pontosabbá válik.

Jon Favreau

A népszerű Star Wars-sorozat harmadik évada a tervek szerint 2023 februárjában jelenik meg, és várhatóan Din Djarin és Grogu történetét meséli majd tovább The Book of Boba Fett cselekményei után, ahol a két jóbarát ismét találkozott. Favreau kifejtette, hogy a két sorozat közötti kapcsolat “nagyon termékeny talajt teremt a képzelet számára”, és még sok más szempontot is figyelembe kell venni.

Amikor a The Mandalorian első évadát írtam, bármit megtehettem volna, bárhová állíthattam volna. Most ki kell találnunk, hogy miért vannak bizonyos mandaloriak, akik sisakot viselnek, és akadnak olyanok is, akik nem viselnek sisakot, mi történik Mandalore-on, mit csinál éppen Bo-Katan? Mit gondol erről? Hol van a Sötétkard?

Jon Favreau

A Disney a Star Wars Celebration-en mutatta be az első felvételeket a The Mandalorian 3. évadából, egyfajta betekintést nyújtva a rajongóknak. A videóban egy maroknyi már megismert karaktert láttunk visszatérni, mint például Emily Swallow Armorerét, Carl Weathers mint Greef Karga-t, Paul Sun-Hyung Lee Carson Teva kapitányát, Amy Sedaris mint Pelli Moto-t és Katee Sackhoff-ot Bo-Katan Kryze szerepében.

The Mandalorian
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.