Főoldal Filmek Super Mario után a Zelda animációs feldolgozásán dolgozik a Universal és az Illumination
Filmek

Super Mario után a Zelda animációs feldolgozásán dolgozik a Universal és az Illumination

A Nintendo egy másik klasszikusát adaptálhatják a filmvásznon a Super Mario Bros.: A film sikere után.

478
Legend of Zelda
Forrás: Nintendo

A Super Mario Bros.: A film hatalmas kasszasikernek bizonyult, így valószínűleg csak idő kérdése, hogy mikor jelentik be a folytatás, de a Universal és az Illumination hamarosan egy másik klasszikus Nintendo címre is rábólinthat, amit adaptálhatnak a filmvásznon.

A Super Mario Bros.: A film minden idők második legnagyobb bevételt hozó animációs filmje lett, így valószínűleg nem okoz nagy meglepetést, hogy a Universal és az Illumination egy másik Nintendo-klasszikust is kinézett magának, hogy a nagyvászonra adaptálja. Bár túl sok részletet egyelőre nem tudunk erről a projektről (és hivatalosan még nem jelentették be), ám Jeff Sneider úgy értesült, hogy “hatalmas üzletet” kötöttek a bestseller fantasy-kalandjátékok alapján készülő animációs film fejlesztéséről.

A beavatatlanok számára a sorozat a kitalált Hyrule földjén játszódik, és egy Link nevű kalandor (aki nagyon hasonlít egy elfre, de valójában a Hylian faj tagja) történetét meséli el, aki megpróbálja megmenteni Zelda hercegnőt a gonosz varázsló, Ganon karmai közül.

A képregényektől kezdve a játékokon át a rövid életű animációs sorozatig mindenféle termék született már, és a Zelda továbbra is az egyik legnépszerűbb és legjobbnak tartott videójáték, ami valaha készült. A játék adaptációjára több korábbi kísérlet is történt, és még 2018-ban hallottunk arról, hogy a Castlevania Adi Shankar animációs sorozata készül a Netflixre, de azóta ez annyiban maradt, nem hallottunk felőle, és van rá esély, hogy ez is kútba esett.

Valószínűleg még beletelik egy kis időbe, mire bármi mást hallunk majd erről a bizonyos filmes projektről, és egyelőre kezeljük pletykaként, amíg a stúdió nem jelenti be.

194522 1357656
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Super Mario Bros.: A film
BREAKINGFilmek

Bejelentették a Super Mario Bros.: A film folytatását

Kitűzték a Super Mario Bros.: A film folytatásának premiernapját.

Palworld
Játékok

A Nintendo lépéseket tenne a Pokémon-utánzat Palworld ellen

A japán videójáték gyártó is felfigyelt a népszerű Palworld túlélős akciójátékra.

Xbox Game Pass
Játékok

PlayStation és Nintendo konzolokra is jöhet a Game Pass?

A Microsoft minden elérhető képernyőre, eszközre eljuttatná az Xbox Game Pass szolgáltatását.