Főoldal Filmek Steven Yeun bocsánatot kért, amiért nem tudja vállalni a Mennydörgők szerepét
Filmek

Steven Yeun bocsánatot kért, amiért nem tudja vállalni a Mennydörgők szerepét

A Mennydörgők színésze sajnálja, hogy nem tudja vállalni a szerepet.

312
Steven Yeun
Forrás: Variety

A The Walking Dead és a Legyőzhetetlen sztárja, Steven Yeun bocsánatot kért, amiért kilépett a Marvel Studios Mennydörgők című filmjéből, de biztosította a rajongókat, hogy a jövőben mindenképpen szeretne egy Marvel-filmben szerepelni.

A Variety-nek nyilatkozva Yeun megerősítette, hogy a megváltozott időbeosztás miatt kényszerült kiszállni a filmből. A 2023-as kettős író- és színészsztrájk miatt a Disney több filmjének bemutatóját is módosítani kényszerült, és ezekből az egyik éppen a Mennydörgők volt. A filmet 2024 év végén mutatták volna be, de 2025-re halasztották a premiert.

Azt hiszem, számomra az idő múlása és a dolgok változása tett keresztbe. De Jake [Schreier], tudom, hogy hihetetlen munkát fog végezni.

Steven Yeun

Majd Yeun hozzátette, hogy “Szeretnék egy Marvel-filmben szerepelni.” A távozásáról szóló hírek az év elején jelentek meg, miszerint Yeun nem fog szerepelni a Mennydörgőkben, annak ellenére, hogy már szinte biztos, hogy ő fogja játszani Őrszemet, aki talán a legerősebb, de legveszélyesebb szuperhős az egész Marvel-univerzumban.

Yeun szerepét a Marvel sosem tette hivatalossá, mindössze bennfentestől értesültünk az érkezésről. Később a The Walking Dead alkotója, Robert Kirkman elárulta, hogy Yeun fogja játszani Őrszemet. A szerepet vélhetően újra fogják osztani, de maga a Marvel Studios még nem kommentálta a helyzetet.

A Mennydörgők névsora jelenleg a Vörös Őr (David Harbour), Szellem (Hannah John-Kamen), Yelena Belova/Fekete Özvegy (Florence Pugh), Bucky Barnes/A Tél Katonája (Sebastian Stan), John Walker/U.S. Agent (Wyatt Russell) és Kiképző (Olga Kurylenko).

Mennydörgők
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.

Venom - Az utolsó menet
Előzetesek

A Venom – Az utolsó menet előzetese magyar szinkronnal is nagyon szórakoztató lett

Már magyar szinkronnal is elérhető a Venom - Az utolsó menet első...