x
Filmek

Star Wars 8 titkok és képek a SWCE-ről

A rendezvény utolsó napja a Star Wars 8-nak volt szentelve, ahol Rian Johnson rendező is megjelent.

Star Wars 8 titkok és képek a SWCE-ről
  • Publishedjúlius 18, 2016

A rendezvény utolsó napja a Star Wars 8-nak volt szentelve, ahol Rian Johnson rendező is megjelent.

A Disney és a LucasFilm elég szűkszavú a nyolcadik rész kapcsán, szinte semmit sem árultak még el. Ne feledjük, hogy még mindig hivatalos filmcím nélkül emlegetjük az új trilógia második részét. Londonban jelenlévők nagyon bíztak benne, hogy pár információval gazdagabbak lesznek. Rian Johnson is csatlakozott vasárnap a SWCE-hez, és a LucasFilm elnökével közösen, Kathleen Kennedyvel mesélt a következő Star Wars-filmről a főszínpadon. A nagy meglepetés elmaradt, helyette pár képet osztottak meg a forgatásról.

A The Future Filmmakers stand volt az egyetlen helyszín a Star Wars Celebration alatt, amit nem közvetítettek élőben az interneten, de feljegyeztük a legfontosabb mozzanatokat az eseményről. Az egyik ilyen kijelentést Rian Johnson tette, aki elmondta hogy fog kezdődni a nyolcadik epizód.

A film egyből ott fog kezdődni, ahol az utolsó véget ért. Az a bizonyos zárókép a VII-ből, látni akarom, hogy mi fog történni…

Mindenki azt várta, hogy vasárnap lerántják a leplet a filmcímről, de csalódást okoztak, mert semmi használható hírt nem árultak el. A rendező megerősítette azt, amit Mark Hamill már napokkal ezelőtt árult el Twitteren, a forgatás végére érnek ezen a héten. Dicsérte továbbá a franchise-t, hogy mennyi új karaktert mutattak be Az ébredő Erőben, köztük Finnt és Reyt, s hogy a folytatásban még nagyobb szerepet kapnak ezek az új karakterek.

A második film, ahol a karakterekre koncentrálunk, egyre jobban megkedveljük őket, kihívást adunk nekik, és mélyebbre nyomjuk őket.

Zárásként pedig pár képet osztott meg a jelenlévőkkel. A fényképek között volt színes és fekete is, valamint az egyiken Carrie Fisher lánya, Billie Lourd is szerepelt. A megosztott képek között feltűnt a Skellig Michael sziklasziget csodás környezete, amivel a hetedik rész végén találkoztunk.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.