Stan Leenek vajon melyik a kedvenc cameo jelenete?

A Marvel képregényvilág legismertebb alakja, Stan Lee elárulta, hogy melyik cameo jelenet tetszett leginkább neki.

A Marvel képregényvilág legismertebb alakja, Stan Lee elárulta, hogy melyik cameo jelenet tetszett leginkább neki.

Stan Lee múltkor már elárulta nekünk, hogy melyik képregényfilm a kedvence, melyik film tetszett neki legkevésbé, de most azon volt a sor, hogy melyik cameo jelenet tetszett neki eddig leginkább. Akik esetleg nem tudják, Lee alkotta meg a ’70-es években Marvel képregényeket társával, és ennek tiszteletére valamennyi filmben – még a 20th Century Fox tulajdonában lévő X-Men-filmben is – vendégeskedik egy pár másodperc erejéig.

Stan Lee egy podcast műsorban elárulta, hogy a Bosszúállók: Ultron kora cameoja tetszik neki legjobban, mikor együtt látjuk őt Thorral egy bárban:

Nos, azt hiszem a kedvencem a Thorral együtt készült jelenet. Állok egy bárban, ahol Thor egy asgardi italt iszik, ami egy nagyon erős ital, de egy kortyot kérek én is, mire Thor a következőt válaszolja: „Nem, megölne téged.”. De én ragaszkodom az italhoz, és végül kapok egy kortyot belőle, majd a következő jelenetben már ittasan kísérnek ki. Most biztos azt kérdezed magadtól, „Miért ez Stan kedvenc cameo jelenete?”. Nem is gondoltál a valódi okra, de ez az egyetlen olyan film, melyben két jelenetben is felbukkanok. Jól van ez így, de remélem, hogy a következő alkalommal már három jelenetet kapok. Soha nem tudhatod, hogy mikor ér véget.

Stan Lee első cameojára még 1998-ban került sor A hihetetlen Hulk című filmben, majd ezután az X-Menek között is feltűnt a híres szerkesztő, ugyanakkor figyelemreméltó jelenetet csak a Sam Raimi-féle Pókember trilógiában kapott, ahol nem csak láttuk Stant, de inspiráló megjegyzéseket is tett a falmászónak. Legutóbb pedig a Végtelen háborúban tűnt fel, mint egy iskola buszvezetője, de a Thanos mellett ő is visszatér a Bosszúállók 4.-ben.

Stan Lee a Pókember: Hazatérésben

Total
0
Shares
Previous Article

Thanos honnét ismeri Tony Starkot a Végtelen háborúban?

Next Article

Megérkezett az Így neveld a sárkányodat 3. szinkronos előzetese

Related Posts