Főoldal Játékok Sötétségbe borul a Rainbow Six Siege
Játékok

Sötétségbe borul a Rainbow Six Siege

Közeledik a legújabb Season a Rainbow Six Siege-be. Az új évadban egy támadót és egy védőt kapunk, egyik egy vérbeli amerikai Kentucky-ból, a támadónknak eredete viszont ismeretlen.

787
r6 patchnotes header phantomsight

Közeledik a legújabb Season a Rainbow Six Siege-be. Az új évadban egy támadót és egy védőt kapunk, egyik egy vérbeli amerikai Kentucky-ból, a támadónknak eredete viszont ismeretlen.

Warden

Beszéljünk elsőnek a védőnkről. A legújabb amerikai operátorunk egy igazi behemót. Egyes sebességével és hármas páncéljával segíti a védők munkáját. A elsődleges fegyvertára pedig: M590A1 (Shotgun) és MPX (SMG), amit már láthattunk Valkyrie-nél. Másodlagos arzenálja: SMG-12 amit főleg Dokkaebi használ, a másik meg P-10C amit meg Clash használ. Az eszközei között szerepel még a Deployable Shield és Barbed Wire. A képessége nem más, mint egy olyan szemüveg aminek nem akadály se a flash, se a smoke.

Warden 007 1557833439

Nøkk

A titokzatos támadónk nem más, mint Nøkk akinek kiléte ismeretlen és nem sokat tudni róla. A kettes sebessége és kettes páncéljával igencsak átlagosnak mondható. Fegyvertára pedig a következő: FMG9 (SMG) ami Smoke nagy kedvence, másik meg a SIX12 SUPPRESSED (Shotgun) amit Ying és Lesion használ. Pisztolyai: a 5.7 USG és a D50 amik remek lehetőségeket nyitnak. Támadóként pedig Breach Charge-ot és Claymore-t kapott.

rainbow6 2843233b

További újdonságok

Ebbe a szezonba nem új pályát kapunk, hanem egy reworkot. Az egyik régi mapot, a Kafe Dostoyesky. Személy szerint már nagyon várom, hiszen az egyik kedvenc pályámról van szó. Érkezik még egy új bolt kinézetet ami igazán érdekesnek tűnik és még megkapjuk a ranked meccsekbe a Pick & Ban rendszert is, amibe mindkét csapat kitilthat egy védőt és egy támadó operátort. Az új elit skin-t pedig Lesion fogja kapni.

lesion Elite skin

Szerző
Bukor Márk

Kisgyerek korom óta foglalkoztat a számítógép kívül-belül. Legjobb tudásom szerint szállítom nektek a híreket hétről-hétre a gamer rovatba.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Assassin's Creed Shadows
Játékok

Elon Musk kritizálta az Assassin’s Creed Shadows fekete főszereplőjét, a Ubisoft fejlesztői reagáltak rá

A sokszínűség, az egyenlőség és a befogadás valóban megöli a művészetet?

Assassin's Creed Shadows
Játékok

Mozgás közben is látható az Assassin’s Creed Shadows

A Ubisoft bemutatta az új Assassin’s Creed játékmenetét.

Star Wars Outlaws
Játékok

Egy ismerős karakter bukkant fel a Star Wars Outlaws előzetesében

Han Solo régi barátja is szerepel majd az alvilági kalandban.