Solo: Egy Star Wars történet – Játékidő és promó anyagok

A Star Wars mindig is erős volt a merchandising termékekben, hiszen tulajdonképpen Lucas építette ki az egész iparágat, így most is erős kínálatot várhatunk az új Star Wars film kapcsán.

A Star Wars mindig is erős volt a merchandising termékekben, hiszen tulajdonképpen Lucas építette ki az egész iparágat, így most is erős kínálatot várhatunk az új Star Wars film kapcsán.

Az eddig igencsak hányattatott sorsú film, 135 perces játékidővel kerül majd a mozikba, ha hihetünk a Cannes-i filmfesztivál oldalán napvilágot látott információknak.

A MoziShop áruházban a második Star Wars spin-off filmhez a megszokottnak tekinthető mozis poharakon, toppereken és popcorn vödrökön kívül plakátok, bögrék, kulcstartók, lábtörlők, ágynemű garnitúrák valamint matrica és kitűző szettek is elérhetőek lesznek a nagyközönség számára.

A mozis poharakról, a hozzá járó topperekről és dombornyomott popcorn vödrökről hivatalos képet a premier előtti hétig nem lehet közölni, azonban a bögrékről és a további kiegészítőkről már kaptunk képeket.

Az árak (amennyiben a Disney nem emeli jelentősen a liszensz díjakat) a moziplakátok esetében 1890 Ft/ db, a bögrék 2690 Ft/ db, a kulcstartók 990 Ft/ db, az ágynemű garnitúra 9990 Ft/ db, a matrica szett 1290 Ft/ db, a lábtörlő 5990 Ft/ db, a kitűző szett pedig 1490 Ft/ db áron lesz elérhető a MoziShop kínálatában. A plakátok pedig így fognak kinézni:

A MoziShop webáruházban egyébként 2018. április 16 éjfélig Készletkisöprési akciót tartanak, akár 70% kedvezménnyel lehet beszerezni a filmes plakátokat, bögréket, kiegészítőket, akciófigurákat, mozis poharakat topperekkel, kulcstartókat, ágynemű garniturákat és popcorn vödröket. A teljes kínálat itt.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Úton a Jurassic World: Bukott birodalom utolsó előzetese is

Next Article

KRITIKA: Rampage: Tombolás

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!