Főoldal Filmek Sok pletykát olvashattunk a Halálos iramban 11. legőrültebb ötletéről, ezért megkérdezték a rendezőt, mit gondol róla
Filmek

Sok pletykát olvashattunk a Halálos iramban 11. legőrültebb ötletéről, ezért megkérdezték a rendezőt, mit gondol róla

Ha azt gondoltad, már mindent láttál a Halálos iramban-filmekben, akkor tévedsz.

370
Halálos iramban 10.
Forrás: Universal Pictures

Az előző részben a franchise már feljutott az űrbe, és már csak az maradt, hogy versenyt fusson az idővel. Annak a lehetőségéről, hogy a Fast Saga visszamegy a múltba, már egy ideje pletykálnak az interneten, és sok rajongói elmélet arra az ötletre épül, hogy Domnak vissza kell mennie az időben, hogy visszacsináljon valamit.

Justin Lin távozása után Louis Leterrier vette át az irányítást, és ahogy a kritikánkban már írtuk, sajátjává tette a filmet. Mivel azonban a film hatalmas kaszkadőrmutatványokat, őrült díszleteket és több akciót mutatott be, mint amit egy filmbe bele lehet zsúfolni, vajon mi következhet még ezután? Milyen őrültséggel állhatnak elő a készítők a folytatásokra? Az Entertainment Weeklynek nyilatkozva a rendező utalt a Halálos iramban 9. csillagközi akcióira, majd rákanyarodtak a rajongói pletykákra, hogy esetleg időutazásra kerül sor a következő részben, amire a rendező rengeteg nemmel válaszolt.

Mit is tehetnék? Időutazás? Semmi olyat nem tehettem volna, ami ennél nagyobb lenne. Nincs rá mód. Elmentek az űrbe, úgyhogy az volt a fejemben, hogy ‘hozd vissza a Földre’. Imádom a Halálos iramban-filmeket a nemzetközi kémkedéssel, meg az űrutazással, meg mindennel együtt, de én nem ezért nézem ezeket a filmeket. Ha egy Halálos iramban-filmet csinálhatok, akkor abban autóversenyzés kerüljön az előtérbe. Ez az én örökségem rendezőként, vissza akartam hozni az autókat a franchise középpontjába.

Louis Leterrier

Minden esély megvolt arra, hogy a rendezőváltással és az utolsó pillanatban végrehajtott átdolgozással rosszul végződik a finálé, de jobban nem is alakulhatott volna Leterrier kezébe kerülő film sorsa, és a maximumot hozta ki belőle. Noha a film vegyes kritikákat kapott, a közönség nem tud betelni a film túlzó mutatványaival és Jason Momoa szerepeltetésével a film mániákus gonosztevőjével.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Halálos iramban 10.
Filmek

A Halálos iramban 10. rajongói teóriája szerint Letty és Cipher már nem emberek, hanem kiborgok

A Halálos iramban következő nagy húzása a szuperkatonák lesznek? Többen is robotok...

Pókember - A pókverzumon át
Filmek

Box Office: Miles Morales kalandja behálózta a világot, minden várakozást felülmúlt a Pókember: A pókverzumon át

Pókember kalandjaira minden formában vehető a világ, legyen szó élőszereplős vagy animációs...