Főoldal Előzetesek Elérhető a Flash – A Villám előzetesének magyar változata, amiben Ben Affleck és Michael Keaton Sötét Lovagjai is szóhoz jutnak
Előzetesek

Elérhető a Flash – A Villám előzetesének magyar változata, amiben Ben Affleck és Michael Keaton Sötét Lovagjai is szóhoz jutnak

Nézzétek meg a Flash - A Villám magyar szinkronos előzetesét.

303

A Warner Bros. április végén mutatta be a Flash – A Villám című szuperhősfilmjének első nagy előzetesét, és amellett, hogy a leggyorsabb élő ember két verziója is akcióba lendül az előzetesben, Supergirl és Batman is lehetőséget kap a bemutatkozásra, sőt, az utóbbi karaktert ráadásul Michael Keaton és Ben Affleck is életre kelti a filmben.

A trailer tele van rajongóknak szánt, izgalmas pillanatokkal, és nyilvánvalóan Michael Keaton Batmanjét szánják a legnagyobb dobásnak, ami érthető, hiszen 30 évet kellett várni a visszatérésére Batman szerepében. A korábban látott képsorok mellett akad néhány új jelenet is, amelyben Supergirl is feltűnik, de az itt látható felvételek többsége viszonylag ismerős, köszönhetően a hetek óta az interneten terjedő rövid teasereknek.

A DC Studios társ-vezérigazgatója, James Gunn “hihetetlenül jónak” nevezte a filmet, míg a Warner Bros. vezérigazgatója, David Zaslav a következőket mondta a CinemaConon: “Megnéztem a Flash – A Villámot. Háromszor láttam. Ez egy nagyon érzelmes film. Minden érzelmet át fogsz élni. Számomra ez a legjobb szuperhősfilm, amit valaha láttam.”

Tehát jobb, mint a Bosszúállók: Végjáték, a Pókember: Nincs hazaútA sötét lovag és a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című filmek? Majd hamarosan kiderül, amikor közzétehetjük kritikánkat a filmről, ám mindenesetre úgy tűnik, hogy az érintettek mindent megtesznek annak érdekében, hogy a film körül kialakult őrületet fokozzák, és elhitessék a szakmával, hogy tényleg jó lesz az Ezra Miller főszereplésével forgatott film.

Világok ütköznek össze a filmben, amikor Barry a szupererejét használva visszautazik az időben, hogy megváltoztassa a múlt eseményeit. Amikor azonban a családja megmentésére tett kísérlete véletlenül megváltoztatja a jövőt, Barry csapdába esik egy olyan valóságban, amelyben Zod tábornok visszatért, és megsemmisüléssel fenyeget, és nincsenek szuperhősök, akikhez fordulhatna. Hacsak Barry nem tud egy egészen más Batmant előcsalogatni a nyugdíjas éveiből, hogy megmentsen egy bebörtönzött kriptoni embert… bár nem azt, akit ő keres. Végül, hogy megmentse a világot, amiben van, és visszatérjen az általa ismert jövőbe, Barry egyetlen reménye, hogy versenyezzen az életéért. De vajon elég lesz-e a végső áldozat meghozatala ahhoz, hogy visszaállítsa az univerzumot?

A film főszereplői Ezra Miller, Sasha Calle, Michael Shannon, Ron Livingston, Maribel Verdu, Kiersey Clemons, Antje Traue és Michael Keaton.

Flash – A Villám június 15-én kerül bemutatásra a magyar mozikban.

Flash - A Villám
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Peacemaker - Békeharcos
Filmek

James Gunn jelentést adott, hogy áll a Peacemaker Békeharcos 2. évad írásával

Két éve várunk már Békeharcos visszatérésére, mikor jön el a pillanat?

Suicide Squad Kill the Justice league
Játéktesztek

Suicide Squad: Kill the Justice League teszt

Ez a játék nem csak az Igazság Ligáját, hanem az Öngyilkos osztagot...

Kevin Feige
Filmek

Ezt a DC-filmet Kevin Feige mindig megnézi, mielőtt az MCU egy új filmjén dolgozna

Kevin Feige mindig megnéz egy filmet a DC-től, amelyre úgy tekint, mint...