Wide Screen
Image default
Filmek

Snoke legfőbb vezér nem ember lesz Az utolsó Jedikben

A Lucasfilm hivatalos információkat adott ki a Star Wars: Az ébredő Erőből megismert új uralkodóról, Snoke legfőbb vezérről.

Időről időre elővesszük, s találgatni kezdünk azon, hogy vajon ki is lehet ez az új szereplő, akit 2015-ben ismerhettünk meg J.J. Abrams Csillagok háborúja hetedik epizódjából, de mindeddig csak találgattunk, hogy esetleg egy régi szereplőről lenne szó, vagy egy teljesen új karaktert mutattak be az Episode VII-ben.

Tegnap a Lucasfilm Twitteren erősítette meg a hírt, hogy Snoke habár emberszerű, de mégsem ember, de hogy pontosan mivel is állnak szembe a főhősök, azt nem árulták el, de talán az idei Star Wars: Az utolsó Jedik után okosabbak leszünk, de még az is elképzelhető, hogy csak Colin Trevorrow keze alatt készülő Star Wars: Episode IX fedi fel teljesen a Legfőbb vezért.

Pablo Hidalgo, a Lucasfilm Story Group egyik kreatív vezetője tweetelte ki a közösségi falra, hogy időben választ kapunk majd minden feltett kérdésre, köztük azt is megtudjuk, hogy ki az új rossz fiú, de azt határozottan kijelentette, hogy Snoke nem ember.

A Star Wars: Az utolsó Jedik hazai bemutatója 2017. december 14-én lesz.

Még több a témában...

Colin Trevorrow egy rövidfilmet forgatott a Jurassic World: Bukott birodalom befejezéséhez

Kévés Bence Mihály

Ewan McGregor szívesen vállalná ismét az Obi-Wan szerepet

Kévés Bence Mihály

A hírek szerint hamarosan láthatunk valamit a Star Wars 8-ból

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább