Snoke

Snoke legfőbb vezér nem ember lesz Az utolsó Jedikben

A Lucasfilm hivatalos információkat adott ki a Star Wars: Az ébredő Erőből megismert új uralkodóról, Snoke legfőbb vezérről.

A Lucasfilm hivatalos információkat adott ki a Star Wars: Az ébredő Erőből megismert új uralkodóról, Snoke legfőbb vezérről.

Időről időre elővesszük, s találgatni kezdünk azon, hogy vajon ki is lehet ez az új szereplő, akit 2015-ben ismerhettünk meg J.J. Abrams Csillagok háborúja hetedik epizódjából, de mindeddig csak találgattunk, hogy esetleg egy régi szereplőről lenne szó, vagy egy teljesen új karaktert mutattak be az Episode VII-ben.

Tegnap a Lucasfilm Twitteren erősítette meg a hírt, hogy Snoke habár emberszerű, de mégsem ember, de hogy pontosan mivel is állnak szembe a főhősök, azt nem árulták el, de talán az idei Star Wars: Az utolsó Jedik után okosabbak leszünk, de még az is elképzelhető, hogy csak Colin Trevorrow keze alatt készülő Star Wars: Episode IX fedi fel teljesen a Legfőbb vezért.

Pablo Hidalgo, a Lucasfilm Story Group egyik kreatív vezetője tweetelte ki a közösségi falra, hogy időben választ kapunk majd minden feltett kérdésre, köztük azt is megtudjuk, hogy ki az új rossz fiú, de azt határozottan kijelentette, hogy Snoke nem ember.

A Star Wars: Az utolsó Jedik hazai bemutatója 2017. december 14-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

[SPOILER] mégis benne lesz a Bosszúállók: Végtelen háborúban?

Next Article

Trónok Harca 7. évad: Trailer elemzés!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!