x
Filmek

Siralmas Star Trek: Mindenen túl poszterek érkeztek

A függetlenség napja: Feltámadás utána a Star Trekk is megkapta a posztereket. Szüksége is lenne mindenre, mert az előzetesek alapján a film kétséges. De ne így csinálják már könyörgöm. Máris

Siralmas Star Trek: Mindenen túl poszterek érkeztek
  • Publishedmájus 27, 2016

A függetlenség napja: Feltámadás utána a Star Trekk is megkapta a posztereket. Szüksége is lenne mindenre, mert az előzetesek alapján a film kétséges. De ne így csinálják már könyörgöm. Máris mutatjuk, hogy miért ilyen botrányos a helyzet.

J.J. Abrams levette a kezét a Star Trek univerzumról, saját útra terelgették a franchiset, ami lehet, hogy nem jó irányt vett. Justin Lin érkezése hirtelen jött, s kissé érthetetlen módon. És most még egy övön aluli ütést is beszedett a film. Botrányosak lettek az új plakátok – van valaki, akinek ez bejön? Én mindent megpróbáltam, szerettem volna megfogalmazni, hogy mit érzik, ha ezekre a képekre nézek, de nem tudtam. A cikk tetején lapozhattok a „gyönyörű” plakátok közt.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.