Shang-Chi

Simu Liu erős szavakkal jelentette be, hogy véget ért a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája forgatása

Simu Liu odaszólt Hollywoodnak, a bejegyzést azóta már törölték.

A Marvel Studios még tavaly nyáron a San Diego-i Comic-Conon jelentette be a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája című filmet, ami fontos szerepet kap a diverzitás tekintetében, hiszen ez lesz az első nagy képregényfilm ázsiai színészekkel a főszerepben. A bejelentés óta több érdekes hír is napvilágot látott már a projekttel kapcsolatban, de talán a legnagyobb hír az igazi Mandarin bemutatása.

A bejelentés után a stúdió begyújtotta rakétáit, hiszen bő két hónappal már elcsattant a csapó, azonban nem tartott sokáig a filmezés, hiszen a koronavírus-járvány miatt félbe kellett szakítani a munkát. Majd nyár közepén a szigorítások enyhítése után a stáb visszatért, hogy filmre vegyék a maradék jeleneteket, s a legújabb képek alapján mindent felvettek.

A The Wrap kiszúrta Liu hivatalos Facebook-oldalán, hogy a színész erős megjegyzésekkel osztott meg képeket követőivel, amiket azóta már törölt. Olyan szúrós megjegyzéseket fűzött a képekhez, hogy „lehetetlen, hogy Hollywood figyelmen kívül hagyjon ezek után”.

A Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája forgatása véget ért!!!!!!! Innentől számolva kilenc hónap, és rekordot döntünk, és történelmet írunk, mint az első szuperhősfilm, amiben csak ázsiai szereplőgárdát látunk. Annyi segget szétrúg majd, és még csak nem is lesz vicces. Ez hazugság, mert valójában nagyon vicces lesz.

…mindannyiunk számára, akik utálják a bőrünk színét, vagy kevesebbnek érezzük magunkat emiatt. Nincs tovább! Ez a MI filmünk, és lehetetlen, hogy ezek után Hollywood figyelmen kívül hagyjon minket. Majd találkozunk. De valószínűleg hamarabb, mert mindig ott vagyok. Csapassuk!

A Facebook-bejegyzést azóta már törölte, majd Liu egy képet töltött fel magáról és Destin Yori Daniel Cretton rendezőről a forgatás utolsó napjáról, ám ezúttal már egy sokkal kedvesebb üzenettel tette mindazt. Bejegyzésében arról ír, hogy már nagyon várja, hogy ezzel a filmmel a világ megismerje.

Nem sokkal később maga a rendező is megosztott saját oldalán egy képet a forgatási buliról:

View this post on Instagram

WE. ARE. WRAPPED!

A post shared by Destin Yori Daniel Cretton (@destindaniel) on

A filmet eredetileg 2021. február 12-én mutatták volna be, de miután a Disney felforgatta a jövő évi naptárt, a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája 2021. július 9-ére került.

Total
1
Shares
Previous Article

Sztori DLC-t kap a Gears 5

Next Article
Pókember: Idegenben

Tom Holland már Atlantában, számára is elkezdődött a Pókember 3. forgatása

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!