Főoldal Filmek A vártnál sokkal korábban kezdődik a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája filmezése
Filmek

A vártnál sokkal korábban kezdődik a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája filmezése

Majdcsak 2021-ben kerül mozikba a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája, de a forgatás már idén novemberben kezdetét veszi.

504
Shang-Chi

Majdcsak 2021-ben kerül mozikba a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája, de a forgatás már idén novemberben kezdetét veszi.

Egy év kihagyást követően nyáron a Marvel Studios visszatért a San Diego-i Comic-Con Hall H termébe, ahol igazi tűzijátékkal várta a rajongókat. A sorozatok szerelmesei és a mozinézők is egyaránt megtalálták számukra vonzó alkotásokat, hiszen az ősszel induló Disney+ streamingszolgáltató több Marvel-sorozatnak is otthont ad majd.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Kevin Feige hangsúlyozta, hogy a Bosszúállók: Végjáték után a következő években a mozinézők számára eddig ismeretlen karakterek kapnak nagyobb figyelmet, ergo Fekete Özvegyen és a Mennydörgés istenén kívül az Örökkévalókkal és Shang-Chivel is hamarosan találkozhatunk a filmvásznon, aki rögtön az egyik legnagyobb ellenfelét kapja meg, név szerint az eredeti Mandarint.

A korábbi hírek szerint a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendájának Sydney ad majd otthont, ugyan egy másik forrás azt állítja, hogy részben Los Angelesben is filmeznek majd, és már azt is tudni lehet, hogy erre legkorábban ősztől, azaz november 1-étől kerül sor.

A képregényekben Shang-Chi a kínai globalista fia, aki egész életét a harcművészeti tudás tökéletesítésére szentelte, de ahelyett, hogy vagyont halmozna fel és a tudás birtokában világra törő tervek vezérelnék, ő inkább egyedül járja a világot, máskor összeáll Pókemberrel és a Bosszúállókkal, de bármerre is megy, reményt ad az ártatlanoknak.

A Shang-Chi a tíz gyűrű legendája bemutatója 2021. február 12.-én lesz.

Shang-Chi

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események