Főoldal Filmek Shawn Levy Star Wars-filmjének forgatókönyvén Az Adam-projekt írója dolgozik
Filmek

Shawn Levy Star Wars-filmjének forgatókönyvén Az Adam-projekt írója dolgozik

Shawn Levy korábbi munkatársa dolgozik az egyik új Star Wars-film forgatókönyvén.

140
Shawn Levy

Shawn Levy titokzatos Star Wars-filmjéről sokat nem árultak el, de legalább azt már tudjuk, hogy melyik író dolgozik majd a Deadpool & Rozsomák rendezőjének filmjén. A The Insneider jelentés szerint Jonathan Tropper a megbízott író, hogy dolgozza ki és írja meg a film forgatókönyvét. Az író legutóbb a Netflix saját gyártású Az Adam-projekt című filmen dolgozott együtt a direktorral.

Levy és a rejtélyes projekt közös múltja egészen 2022-ig nyúlik vissza. Az elmúlt években a Marvel Studios várva várt filmjével volt elfoglalva Levy, de most hogy július 25-én bemutatják végre Deadpool és Rozsomák kalandját, jöhet a messzi-messzi galaxis. Információk szerint ahogy véget ér a film sajtóturnéja, azonnal beleveti magát az új projektbe.

Tropper és Levy korábban már együtt dolgoztak a 2014-es családi drámán, az Itthon, édes otthon című filmen, valamint a Mark Raso által rendezett Netflix film, a Kodachrome forgatókönyvén, amelynek Levy volt a producere. A legutóbbi közös projektjük Az Adam-projekt volt, amelyben Ryan Reynolds is szerepelt. A sci-fi kaland a Netflix harmadik legnépszerűbb eredeti filmje lett.

Levy tisztában van azzal, hogy mekkora fába vágta fejszéjét, mivel az elmúlt évtizedben számos rendező dolgozott már Star Wars-filmeken, amelyek végül nem készültek el – és elkötelezett amellett, hogy az ő projektje befejeződjön. Korábban elismerte, hogy nehéz helyzetben van, de lelkes a projekt iránt, hogy olyan filmet készít, amely megéri.

Régóta beszélgetek Kathy Kennedyvel, és már régóta tisztában van a franchise iránti szenvedélyemmel. Végre összeálltak a csillagok, és azt mondta nekem: ‘Csináljunk itt valamit.’ Ez minden, amit mondhatok. De ez a projekt határozottan fejlesztés alatt áll, még messze vagyunk az előkészületektől, tehát sok munka van még hátra.

Shawn Levy

A Lucasfilm még nem reagált a hírre, hogy forgatókönyvíró szerződött volna a projektre, mint ahogy arra sem válaszolt korábban, hogy mikor tervezik bemutatni ezt a filmet.

Star Wars
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

ws df4e5958 a919 4fcc af64 20139cad699d 240721 070824
Sorozatok

Ezt érdemes tudni Az akolitus végén felbukkant Darth Plagueis kapcsán

Hallottad-e, hogyan járt a nagy Darth Plagueis, a bölcs?

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus kritika

Így sikerült Az akolitus, az első Star Wars-sorozat, mely maga mögött hagyta...