Főoldal Filmek Shawn Levy elárulta, mire számíthatnak a rajongók a készülő Star Wars-filmtől
Filmek

Shawn Levy elárulta, mire számíthatnak a rajongók a készülő Star Wars-filmtől

Shawn Levy útja a messzi-messzi galaxisba vezet, de még nagyon messze vagyunk, hogy elkészüljön a filmje.

525
Star Wars

Az év elején Shawn Levy megerősítette, hogy szerződött az egyik Star Wars-film rendezésére, de még nagyon messze vagyunk a bemutatótól, hiszen előbb szeretné befejezni Deadpool 3. részét és a Netflix Stranger Things utolsó évadának egy-két epizódjánál is lesz még teendője. Noha még nagyon távolinak tűnik, a rendező a napokban elárulta, mit várhatnak a rajongók a Star Wars-filmjétől.

Nehéz időket tudhat maga mögött a Lucasfilm, hiszen a folytatástrilógia nem úgy sült el, ahogy szerette volna a Disney. Bár az új trilógiával nem aratott osztatlan sikert, az antológiafilmekkel és az élőszereplős sorozatokkal javítottak a helyzeten, de 2019 óta nem tudtak bemutatni egy új filmet. És ez bizony nem most volt. A legjobb tudomásunk szerint jelenleg négy filmen is dolgoznak, ám a Lucasfilm még egyet sem jelentett be. Az egyik legújabb jelölt a Free Guy rendezője, aki a SyFy Wirenek adott interjújában elárulta, mit várhatunk majd a filmjétől.

Még eléggé a fejlesztés elején járunk. A célom az, hogy egy olyan Star Wars-filmet készítsek, ami olyan, mint a legtöbb filmem, ami vizuálisan látványos, megfelel a kívánságoknak, könnyedség és nagy szeretet árad belőle.

Shawn Levy

A filmrendező majd a következőt hozzáfűzte még, hogy “ha a Minden hájjal megkent hazug forgatásakor azt mondták volna nekem, hogy végül Deadpoolt és Star Warst fogok forgatni, azt válaszoltam volna, hogy ‘Most viccelsz velem?! Ez pusztán fantázia, nem pedig cél.’ Szóval az a tény, hogy ilyen nagy, gazdag vásznakra festhetek, izgalmas számomra. Egyetlen nap sem élem meg ezt természetesnek, vagy érzem magam elégedettnek.”

Shawn Levy jelenleg az All the Light We Cannot See című négyrészes limitált sorozat utómunkálatain dolgozik a Netflixen. Ezt követően a harmadik Deadpool-filmre készül, amiben Ryan Reynolds mellett visszatér még Hugh Jackman is mint Rozsomák.

A Star Wars: Skywalker kora az utolsó filmet, amit bemutatott a Lucasfilm 2019 decemberében, és világszerte 1,074 milliárd dollárt hozott a kasszáknál, de kevesebb bevételt hozott, mint Az ébredő Erő és Az utolsó Jedik. A kritikusoktól és a közönségtől is vegyes kritikákat kapott a trilógia befejező része.

Shawn Levy
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...