Főoldal Filmek Shawn Levy egy új Star Wars-film rendezéséről tárgyal
Filmek

Shawn Levy egy új Star Wars-film rendezéséről tárgyal

Fényes jövő előtt áll a Star Wars? Vagy ezzel is a káoszt leplezik?

346
Shawn Levy

Úgy fest, hogy Shawn Levy útja a Marvel Moziverzumból egyenesen egy messzi-messzi galaxisba vezet. A legújabb hírek szerint ugyanis a Free Guy rendezője tárgyal egy Star Wars-filmről, ami Levy következő nagy projektje lehet a Deadpool 3. után.

A Deadline hozta le a hírt, hogy Shawn Levy tárgyalásokat folytat egy Star Wars-film fejlesztéséről és rendezéséről, vagyis nem csak rendezőként csatlakoznak a Lucasfilmhez, hanem aktívan részt venne a kidolgozásban is. Részleteket nem árultak el a készülő projektről, a portál úgy értesült, hogy ez lehet a rendező következő nagy filmje a Marvel Studios projektje után. A Deadpool 3. mellett Levynek be kell fejeznie a Stranger Things utolsó évadját is.

A Lucasfilm számos nagyszabású, a messzi-messzi galaxisban játszódó projekten dolgozik, többek között a Thor: Szerelem és mennydörgés rendezőjének, Taika Waititinek és Krysty Wilson-Cairns írónak, valamint a Marvel Studios elnökének, Kevin Feige-nek és a Loki forgatókönyvírójának, Michael Waldronnak a filmjei is. Nemrég arról is hírt kaptunk, hogy a Watchmen showrunnerje, Damon Lindelof egy film forgatókönyvén dolgozik a Ms. Marvel rendezőjével közösen. Egy filmet pedig töröltek a naptárból, amit korábban a Disney bejelentett. Valószínűleg Patty Jenkins rendezőtől a Rogue Squadron már soha nem fog elkészülni, miután kreatív nézeteltérés miatt szétesett a csapat, és a rendező lelépett.

A dolgok nem festenek túl jó képet, ami a Lucasfilmnél történik. Beszámolókban sorra bukkannak fel az újabb projektek, ezek végül vakvágányra futnak, eddig egy sem készült még el. A stúdió utoljára 2019-ben mutatott be a filmet, de a Skywalker kora óta csak a tévésorozatokra fókuszál a Lucasfilm. Több jelentésben is Kathleen Kennedyt vádolták meg, hogy nehéz a munka mellette.

Néhány epizód van már csak hátra az Andor-sorozatból, jövő év elején érkezik A mandalóri 3. évada, majd olyan sorozatok következik, mint például az Ahsoka, a Skeleton Crew vagy a The Acolyte.

Shawn Levy
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események