Főoldal Filmek Sebastian Stan Luke Skywalker szerepéről: „Soha ne mondd, hogy soha”
Filmek

Sebastian Stan Luke Skywalker szerepéről: „Soha ne mondd, hogy soha”

Sebastian Stan Luke Skywalker szerepéről: „Soha ne mondd, hogy soha”

465
Sebastian Stan

A Star Wars-rajongók tűkön ülve várják, hogy láthassák Sebastian Stant a fiatal Luke Skywalker szerepében a The Mandalorianben, és a színész nem mond nemet. Akinek esetleg nem lenne meg, a nagysikerű élőszereplős Star Wars-sorozat második évad fináléjában Luke Skywalker egy fiatalabb alakja megjelent Groguért, hogy magával vigye és megismertesse vele az Erő igazi oldalát. Bár nem Stan játszotta a karaktert, de a jelenet után a rajongók azonnal meglátták a lehetőséget, hogy eljátssza a franchise legendás karakterét.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

Egy Esquire magazinnak adott interjújában a 39 éves Marvel-színész reagált a rajongók azon vágyára, hogy fénykardot ragadjon, és eljátssza a fiatal jedit.

Nézzétek, ez nagyon kedves. Soha ne mondd, hogy soha.

Mint azt bizonyára tudjátok, Mark Hamill az apám – viccelődött a színész – Ezt ő is tudja, mert minden karácsonykor felhívom, hogy emlékeztessem rá, hogy létezem.

Sebastian Stan

A fiatal Luke Skywalker a The Mandalorian második évad fináléjában tűnt fel, és a The Book of Boba Fett egyik részében. És sajnos, nem Sebastian megszemélyesítésében. Az ifjú Skywalkert Graham Hamilton játssza, néhány lenyűgöző vizuális effekttel sikerült elérni, hogy hasonlítson a fiatal jedimesterre, míg a hangját az eredeti Luke Skywalker, Mark Hamill kölcsönzi.

Bár a Lucasfilm felbérelt egy híres deepfake youtubert, hogy megfiatalítsa Mark Hamillt a The Mandalorianben, úgy tűnik, a The Book of Boba Fett esetében inkább ezt a vizuális effektet választották. Az eredmény egészen lenyűgöző, de a rajongók továbbra is tűkön ülve várják, hogy Sebastian Stan kapja meg a szerepet, aki a fiatal Mark Hamill kiköpött mása.

Ezt az ötletet még Hamill is támogatja:

Csodálatos színész– mondta a Good Morning Americaban. Az emberek azt kérdezik „Támogatni fogod az ötletet, hogy ő legyen a fiatal Luke Skywalker a filmekben?” Szerintem nem lesz szüksége a támogatásomra. Elég elismert ahhoz, hogy ezt összehozza, és nem szabad beleavatkoznom, mert nem az én döntésem, ez a Disney-é és a Lucasfilmé, én pedig nem szeretnék keresztbe tenni egyik potenciális Luke-nak sem. Szívesen dolgoznék vele, bármikor eljátszanám az apját.

Mark Hamill

A The Book of Boba Fett főszereplője Temuera Morrison, aki az eredeti trilógia fejvadászaként jelenik meg, mellette pedig Ming-Na Wen Fennec Shand szerepében látható.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...