The Falcon and the Winter Soldier

Sebastian Stan elmagyarázta, hogy miért nem Bucky lett az új Amerika Kapitány

A képregényekkel ellentétben a Marvel Moziverzumban Steve Rogers után nem Bucky lett a következő Amerika Kapitány, hanem Sólyom.

A képregényekkel ellentétben a Marvel Moziverzumban Steve Rogers után nem Bucky lett a következő Amerika Kapitány, hanem Sólyom.

A Bosszúállók: Végjáték végén Steve Rogers úgy döntött, hogy átadja Amerika Kapitány pajzsát jóbarátjának, Sam Wilsonnak, aki a Sólyom becenévre hallgat. Ugyanakkor sok rajongó csalódottan távozott a vetítésről, amiért nem Bucky lett a Kapitány utódja – elvégre mégis csak ez történt a képregényekben.

A Tél Katonáját alakító Sebastian Stan osztotta meg gondolatát az esetről, és állítása szerint Bucky sosem volt megfelelő választás Amerika Kapitány utódjára a Marvel Moziverzumban:

Nem tudtam arról. Nem igazán gondoltam arra. Nincs értelme, hogy ő legyen… miért adnád annak a fickónak a pajzsot, aki próbál egy új életet kezdeni és kitörni abból, amit eddig átélt? Emlékszem, azon a napon jöttem rá [hogy Sólyom kapja a pajzsot], mikor épp forgattunk. Úgy éltem meg, mint „Ó, ezt már nevezem!”. Csak ennek volt értelme, mert hosszú ideje ő volt [Amerika Kapitány] a jobbkeze.

A két karakterrel legközelebb a Disney+ streamingszolgáltatójára érkező The Falcon and the Winter Soldier című minisorozatban találkozhatnak a rajongók, ami a Bosszúállók: Végjáték utáni időket dolgozza majd fel. A San Diego-i Comic-Conon pontosan nem árulták el, hogy mikor lesz látható a sorozat első része, de várhatóan 2020 augusztusában debütál. Az elmúlt napokban már azt is megtudtuk, hogy Daniel Brühl karaktere, Zemo Báró is visszatér a sorozatban, aki a képregények után a filmvásznon is lila maszk mögé bújik majd.

Bucky Sólyom

Total
12
Shares
Previous Article
The Sinking City

JÁTÉKTESZT: The Sinking City

Next Article

Amikor csak 24 perc az élet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!