Wide Screen
Image default
Filmek

[SDCC2019] A Marvel teljes menetrendje a San Diego-i Comic-Conon

A 2019-es Comic-Con egy valódi aranybányát jelent ezúttal a Marvel képregények szerelmeseinek, miután 2018 után visszatér a márka a Kalifornia államban megrendezésre kerülő találkozóra.

A 2019-es Comic-Con egy valódi aranybányát jelent ezúttal a Marvel képregények szerelmeseinek, miután 2018 után visszatér a márka a Kalifornia államban megrendezésre kerülő találkozóra.

Ahogy azt elmúlt években már megszokhattuk, minden év júliusában megrendezésre kerül a San Diego-i Comic-Con a világ egyik, hanem a legnagyobb képregénytalálkozója, ahol több nagy stúdió is érdekes bejelentésekkel szokta várni a rendezvényre kilátogató rajongókat. A 2019-es év egyik legjobban várt pontjai kétségkívül a Marvel paneljei lesznek, ahol többek között végre tisztább képet kapunk a Marvel Moziverzum jövőjéről, ugyanis itt fogják leleplezni a 4. fázis filmjeit.

Teljes menetrendünk már van, hogy mikor melyik paneleket tartják a Comic-Conon, csak azt nem tudni, hogy pontosan milyen bejelentésekre készülhetünk, így most igyekeztünk összeszedni a menetrend mellé, hogy magyar idő szerint mikor és mire lehet számítani.

Íme a teljes Marvel menetrend a Comic-Conról, ahol végre leleplezik a Marvel Moziverzum 4. fázisát is

Július 19., Csütörtök

Marvel's Avengers

22:30 A Marvel brandet a Marvel Games nyitja az 50. Comic-Conon, ahol a rajongóknak betekintést engednek a készülő játékok sorába. Az idei E3-on már megmutatták nekünk a Square Enix csapatának a Marvel’s Avengers című játékát, de a Comic-Conon újabb előzetest kapunk hozzá, valamint ki is próbálhatjuk majd a játék egy korai példányát. A Bosszúállók mellett a Nintendo Switch-exkluzívnak számító Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order is ott lesz, a PlayStation VR-ra érkező Marvel Iron Man VR játékot, de pletykák szerint eddig még be nem jelentett játékokat is lelepleznek majd, nem kizárt, hogy a Spider-Man második részét is bejelentik.

Július 19., Péntek

00:30 A S.H.I.E.L.D. ügynökei Marvel-sorozat most először látogat ki a Comic-Conra, s rögtön egy órás műsorral készülnek, ahol a legújabb évadot promótálhatják a rajongóknak, melynek munkálatai már javában zajlanak.

19:00 A Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték íróval is lesz egy beszélgetés, melyben Christopher Markus és Stephen McFeely párostól további érdekességeket tudhatunk meg a Marvel Moziverzum grandiózus fináléjáról és talán a jövőjéről.

20:00 A Russo testvérek váltják a Bosszúállók forgatókönyvíróit a Hall H előadóteremben, akik a hírek szerint nem egyedül érkeznek majd, hanem elhozzák magukkal a hat eredeti Bosszúállót is, Vasembert, Amerika Kapitányt, Thort, Hulkot, Fekete Özvegyet és Sólyomszemet.

Július 21., Vasárnap

Marvel

02:15 A nagy Marvel Studios panel, ahol Kevin Feige-ék bejelentik a Marvel Moziverzum 4. fázis filmjeit. A híresztelések szerint a színpadon bejelentik majd a Fekete Özvegy-szólófilmet, a Shang-Chi-t, a The Eternals szereplőgárdája is teljes lehet – megint csak pletyka, de Keanu Reeves lehet az egyik meglepetés – a Fekete Párduc és a Doctor Strange második részét, de a Thor 4. része is ott lehet miután tegnap Taika Waititi visszatérését megerősítették nekünk. És még ezeken kívül ki tudja, hogy milyen alkotások kapnak helyet a másfél órára elnyújtott színházi show keretében.

Marvel Studios Disney+

Az előadáson alighanem a Disney+ streamingszolgáltatásra érkező sorozatokról is szót ejtenek majd a szervezők, így a WandaVison, a Loki-minisorozat, de Bucky és Sólyom közös kalandjáról hallhatunk egyet s mást.

Ezek lennének Marvel-szemmel a legfontosabb időpontok, mi pedig igyekszünk minél több hírt és érdekességet megosztani a helyszínről. Pár óra múlva már San Diegóból jelentkezünk, ahol megmutatjuk nektek, hogy hogyan is néz ki a helyszín a 0. napon.

Még több a témában...

FEJTÁGÍTÓ: Amerika Kapitány egyszer még magával a Sátánnal is megküzdött

Kiss Zita

Chris Evans arról beszélt, hogy miért nem jó ötlet visszahozni Amerika Kapitányt

Kévés Bence Mihály

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat