[SDCC 2018] Bemutatták az első hivatalos Aquaman posztert

A héten érkezik az Aquaman első trailere is, de még mielőtt bemutatnák a Comic-Conon, gyorsban kaptunk egy posztert a filmhez.

A héten érkezik az Aquaman első trailere is, de még mielőtt bemutatnák a Comic-Conon, gyorsban kaptunk egy posztert a filmhez.

James Wan rendező egy teaser trailer képpel hívta fel a rajongók figyelmét reggelre, hogy már nem kell sokat várnunk az Aquaman előzetesére, hiszen szombaton a San Diego-i Comic-Conon bemutatják a világnak az idei egyetlen DC film videóját. Szerencsére nem csak a rendezvényre kilátogatók kapják meg a trailert, hiszen valamennyi videómegosztóra azonnal felkerül majd a trailer.

Moziplakátok és ereklyék a Wide Screen Shopjában itt!

Most pedig kaptunk egy hivatalos posztert a filmhez, rajta a főhőssel, Arthur Curryval (Jason Momoa) és egy seregnyi cápával, teknőssel és más egyéb halfajjal, valamint azzal a felirattal, hogy hív a haza. Már nagyon várjuk azt az előzetest, hogy lássuk James Wan és csapata mire volt képes a csupa nagy nevekkel teletűzdelt szereplőgárdával. A film főszerepét a már említett Jason Momoa kapta, további szerepekben Amber Heard (Mera), Yahya Abdul-Mateen II (Black Manta), Patrick Wilson (Orm), Dolph Lundgren (Nereus), Temuera Morrison (Thomas Curry), Nicole Kidman (Atlantisz királynő) és Willem Dafoe (Nuidis Vulko), de ide sorolhatnánk még Djimon Hounsou nevét is, akinek karakteréről éppen a múlt hétvégén hullt le a lepel.

Az Aquaman országos bemutatója december 20-án lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

Kiderült, mikortól forgatják a Star Trek 4. részét

Next Article
Godzilla

[SDCC2018] Godzilla: King of the Monsters első bannere és teasere megérkezett

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!