x
Filmek

Scarlett Johansson lett az év legjobban fizetett színésznője

A Bosszúállók: Végjáték színésznője, Scarlett Johansson lett 2019 legjobban fizetett színésznője a legfrissebb adatok alapján.

Scarlett Johansson lett az év legjobban fizetett színésznője
  • Publishedaugusztus 29, 2019

A Bosszúállók: Végjáték színésznője, Scarlett Johansson lett 2019 legjobban fizetett színésznője a legfrissebb adatok alapján.

A Forbes magazin az elmúlt évekhez hasonlóan idén is kiadta a legjobban fizetett hollywoodi sztárok névsorát, azonban a színésznők sorában nem történt változás 2018. július 1. és 2019. július 1. között az azt megelőző évhez képest. Az elmúlt évhez hasonlóan Scarlett Johansson másodszor lett a legjobban fizetett színésznő, aki az elmúlt egy évben 56 millió dollárral gazdagodott. A lap számítása szerint ez az összeg már tartalmazza a Fekete Özvegy-filmért járó fizetséget, de a bevétel oroszlánrészét a Bosszúállók: Végjáték után kapott 35 millió dollár teszi ki.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”title”]

Scarlett Johansson karakterétől ugyan búcsút vettünk a Bosszúállók: Végjátékban, mikor feláldozta magát a Lélekkőért a Vormiron, ennek ellenére Nat visszatér a Cate Shortland rendezte Fekete Özvegy-filmben, ami az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború között eltelt időt mutatja be a karakter szemszögéből.

A toplista dobogó második fokára Sofia Vergara állhatott fel, aki csak 44,1 millió dollárral gyarapította vagyonát, míg a harmadik helyet Reese Witherspoon kaparintotta meg 35 millió dolláros jövedelemmel. A tízes toplistára felkerült még Nicole Kidman, Jennifer Aniston, Kaley Cuoco, Charlize Theron és Ellen Pompeo. Valamint most először került be az első tízbe Elisabeth Moss 24 millióval, aki egy lehelettel is, de megelőzte a Volt egyszer egy… Hollywoodból Margot Robbie-t.

Néhány napja az is kiderült, hogy a férfiak között még mindig Dwayne Johnson áll az első helyen a maga évi 89,4 millió dolláros fizetésével.

Fekete Özvegy

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.