Bosszúállók: Végjáték

Scarlett Johansson arról a lehetőségéről beszélt, hogy a Fekete Özvegy után van visszaút a Marvelhez

Látjuk még a Fekete Özvegyet a Marvelnél?

Bár annak az esélye, hogy a Fekete Özvegy című mozifilm után újra láthatjuk majd Natasha Romannoffot, kicsi, hiszen a Bosszúállók: Végjáték eseményei alatt feláldozta magát a Thanos ellen vívott győzelemért, azonban Scarlett Johansson nem vetette el annak a lehetőségét, hogy egyszer még visszatérjen a Marvelhez.

A Marvel Studios közelgő alkotásában több mint valószínű, hogy utoljára látjuk akcióban Natashát, noha ezzel sok rajongó nem ért egyet. Sokaknak az egyik kedvenc Bosszúállója lett az elmúlt bő 10 évben, így érthető, hogy miért akarják olyan nehezen elengedni a karaktert. Erről kérdezték most a színésznőt, hogy mit gondol, visszatérhet-e még. Ahogy már mondtuk, erre kevély esély van, hiszen Cate Shortland alkotása egy előzményfilm lesz – de nem eredettörténet -, és a Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború eseményei között fog játszódni.

A Total Film készített interjút Johanssonnal. Mi másról is beszélgettek, mint a Vörös Szoba egykori bérgyilkosának szerepéről, és arról, hogy dolgozhat-e újra együtt a Marvel nagy családjával a jövőben.

Ez határozottan keserédes, mert imádom a Marvel-családom. Soha nem leszek kész arra, hogy ne legyek részese. Ők mindig is a családom maradnak. Soha nem fogom úgy érezni, hogy készen állok arra, hogy ne legyek benne, mert utálom azt érezni, hogy lemaradok ezekről a dolgokról. És ki tudja? Talán egyszer majd lesz lehetőségünk más módon az együttműködésre.Scarlett Johansson

És ezt nem feltétlenül kell úgy értenünk, hogy újra Fekete Özvegy szerepében látnánk, mert mindig ott van az esélye annak, hogy Johansson egyszer kipróbálja magát a kamerák másik oldalán, s akár rendezőként visszatér egy Marvel-film, vagy esetleg egy sorozat dirigálásánál.

A Disney még márciusban jelentette be, hogy a film 30 dolláros felárért cserébe a Disney+ Premier Access szolgáltatása mellett a mozikban is elérhető lesz július 9-étől.

Total
17
Shares
Previous Article
Mátrix

Lehullt a lepel a Mátrix 4. szereplőgárdájáról, Christina Ricci egy szigorúan titkos szerepet kapott

Next Article
Hang nélkül 2.

A Hang nélkül 2. egyik kaszkadőrmutatványa majdnem John Krasinski és Emily Blunt házasságába került

Related Posts