Főoldal Előzetesek [SBLVII] A Flash – A Villám előzetesében a két Ezra Miller, Supergirl és Michael Keaton Batmanje elszabadítja a DC Multiverzumát
ElőzetesekBREAKING

[SBLVII] A Flash – A Villám előzetesében a két Ezra Miller, Supergirl és Michael Keaton Batmanje elszabadítja a DC Multiverzumát

Végre megérkezett, és a szavunk elállt a Flash - A Villám első előzetesétől.

521

A Warner Bros. a Flash – A Villám epikus első előzetesével indította a Super Bowl vasárnapját, amiben rengeteg őrült kalandot láthatunk a Multiverzumból. A videóban újra találkozhatunk egy régi ismerőssel, a Michael Keaton által játszott Batmannel és egy szuper új szövetségessel, Superman rokonával.

Felkészültél a világok összecsapására? Pontosan erre került sor a Flash – A Villám első nagy, közel 3 perces előzetesében, amikor Barry Allen egy metahumánok nélküli világban találja magát, amelyet Zod tábornok (Michael Shannon) támad. A skarlátvörös villám zűrzavart okozott az időben, amikor a világok találkoznak a Multiverzumban, és most össze kell fognia egy új Batmannel (Michael Keaton Sötét Lovagja Tim Burton szeretett filmjeiből) és Supergirl-lel (Sasha Calle), hogy helyrehozza a dolgokat. Barry Allen azonban kap némi segítséget a múltbeli énjétől, és ez határozottan egy őrült kalandnak ígérkezik. És igen, ezúttal nem egy, hanem két bolondos alakításban láthatjuk Ezra Millert.

Bár sokakat nem győzőtt meg Miller alakítása Az Igazság Ligája után, és valószínűleg ezúttal sem fogja őket, amire viszont nem lehet panaszuk majd, hogy Keaton újra akcióba lendül Gotham City Sötét Lovagjának szerepében. Sőt, mellette Ben Affleck is visszatér, mint Allen támogatója a fő idősíkról. Mivel a DC Univerzumot a nulláról építik fel, valószínűleg ez az utolsó alkalom, hogy ezeket a karaktereket láthatjuk, de Calle még kaphat egy esélyt, hogy visszatérjen a Supergirl: Woman of Tomorrow című filmben.

A Flash – A Villám 2023. június 15-én kerül bemutatásra a hazai a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.