Wide Screen
Filmek

Russo fivérek rendezték a Marvel Kapitány stáblista közepén található jelenetet

Kiderült, hogy a Bosszúállók: Végjáték rendezői forgatták a Marvel Kapitány stáblista közepén található jelenetet.

Kiderült, hogy a Bosszúállók: Végjáték rendezői forgatták a Marvel Kapitány stáblista közepén található jelenetet.

Úton a Marvel Moziverzum huszonkettedik része fél, a Bosszúállók: Végjáték előtt, önálló és eredettörténet részben mutatkozott be Carol Danvers (Brie Larson), az univerzum legerősebb hőse, akivel legközelebb már az áprilisban érkező Végtelen háború folytatásában találkozhatunk, hogy a Bosszúállókkal együtt vívják meg a harcot Thanos ellen.

A Bosszúállók: Végtelen háború stáblista utáni jelenetében már kaptunk utalást Marvel Kapitányra, amikor Nick Fury (Samuel L. Jackson) egy csipogó segítségével a vészhelyzetről értesítést küldött a karakternek. Értelemszerűen a múlt héten bemutatott Marvel Kapitány a Végjátékot vezeti fel, ahol a Bosszúállók főhadiszállásán már Amerika kapitány, Fekete Özvegy, Bruce Banner és Rhodey tulajdonában látjuk a csipogót. Nem tiszta még, hogy miként tettek szert az eszközre, hiszen a Bosszúállók Vakandában voltak, mikor Thanos megtette, azonban Fekete Özvegy valahogy mégis megtudta, hogy Fury kapcsolatba lépett valakivel még mielőtt elporladt volna.

Az Empire megtudta, hogy a Marvel Kapitány stáblista közepén található jelenetet nem Anna Boden és Ryan Fleck forgatták, hanem Anthony és Joe Russo. Sőt, az ötlet is Russo testvérektől származott, akik már a karakter Bosszúállók 4-es szerepét készítette elő.

Ez egy közvetlen felvezető a filmjükhöz. Felvezették a koncepciójukat erről, és mi azt feleltük: „Nagyszerűen hangzik.”

Anna Boden

Az elmúlt héten nem pusztán a Star Wars: Episode IX-ből vetítették le az első jeleneteket, hanem a Bosszúállók: Végjátékból is a Disney részvényeseinek. Egy jelenetleírásból tudjuk, hogy Carol Danvers, Nebula, Amerika kapitány és többi hős közösen ülnek le, hogy megtalálják Thanost és helyrehozzák a Megtizedelést. Az összecsapásra április 25-én kerül sor, akkor mutatják be a Bosszúállók: Végjátékot a mozikban.

Még több a témában...

Brie Larson YouTube-csatornát indított, többek között így derült fény Terminátor és Star Wars meghallgatásokra is

Kévés Bence Mihály

Kaptunk néhány forgatási videót Amerika Kapitány és Bucky prágai forgatásáról

Kévés Bence Mihály

Pénteken érkezik a Marvel’s Iron Man VR

Szarka Roland

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat