Wide Screen
Filmek

Russo fivérek rendezték a Marvel Kapitány stáblista közepén található jelenetet

Kiderült, hogy a Bosszúállók: Végjáték rendezői forgatták a Marvel Kapitány stáblista közepén található jelenetet.

Úton a Marvel Moziverzum huszonkettedik része fél, a Bosszúállók: Végjáték előtt, önálló és eredettörténet részben mutatkozott be Carol Danvers (Brie Larson), az univerzum legerősebb hőse, akivel legközelebb már az áprilisban érkező Végtelen háború folytatásában találkozhatunk, hogy a Bosszúállókkal együtt vívják meg a harcot Thanos ellen.

A Bosszúállók: Végtelen háború stáblista utáni jelenetében már kaptunk utalást Marvel Kapitányra, amikor Nick Fury (Samuel L. Jackson) egy csipogó segítségével a vészhelyzetről értesítést küldött a karakternek. Értelemszerűen a múlt héten bemutatott Marvel Kapitány a Végjátékot vezeti fel, ahol a Bosszúállók főhadiszállásán már Amerika kapitány, Fekete Özvegy, Bruce Banner és Rhodey tulajdonában látjuk a csipogót. Nem tiszta még, hogy miként tettek szert az eszközre, hiszen a Bosszúállók Vakandában voltak, mikor Thanos megtette, azonban Fekete Özvegy valahogy mégis megtudta, hogy Fury kapcsolatba lépett valakivel még mielőtt elporladt volna.

Az Empire megtudta, hogy a Marvel Kapitány stáblista közepén található jelenetet nem Anna Boden és Ryan Fleck forgatták, hanem Anthony és Joe Russo. Sőt, az ötlet is Russo testvérektől származott, akik már a karakter Bosszúállók 4-es szerepét készítette elő.

Ez egy közvetlen felvezető a filmjükhöz. Felvezették a koncepciójukat erről, és mi azt feleltük: „Nagyszerűen hangzik.”

Anna Boden

Az elmúlt héten nem pusztán a Star Wars: Episode IX-ből vetítették le az első jeleneteket, hanem a Bosszúállók: Végjátékból is a Disney részvényeseinek. Egy jelenetleírásból tudjuk, hogy Carol Danvers, Nebula, Amerika kapitány és többi hős közösen ülnek le, hogy megtalálják Thanost és helyrehozzák a Megtizedelést. Az összecsapásra április 25-én kerül sor, akkor mutatják be a Bosszúállók: Végjátékot a mozikban.

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végtelen háború is megkapta magyar előzetesét

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végelen háború Nebula sötét múltját is feltárja

Kévés Bence Mihály

Igen, Pókember benne lesz a Venomban, csak nem úgy!

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább