Marvel Kapitány

Russo fivérek rendezték a Marvel Kapitány stáblista közepén található jelenetet

Kiderült, hogy a Bosszúállók: Végjáték rendezői forgatták a Marvel Kapitány stáblista közepén található jelenetet.

Kiderült, hogy a Bosszúállók: Végjáték rendezői forgatták a Marvel Kapitány stáblista közepén található jelenetet.

Úton a Marvel Moziverzum huszonkettedik része fél, a Bosszúállók: Végjáték előtt, önálló és eredettörténet részben mutatkozott be Carol Danvers (Brie Larson), az univerzum legerősebb hőse, akivel legközelebb már az áprilisban érkező Végtelen háború folytatásában találkozhatunk, hogy a Bosszúállókkal együtt vívják meg a harcot Thanos ellen. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A Bosszúállók: Végtelen háború stáblista utáni jelenetében már kaptunk utalást Marvel Kapitányra, amikor Nick Fury (Samuel L. Jackson) egy csipogó segítségével a vészhelyzetről értesítést küldött a karakternek. Értelemszerűen a múlt héten bemutatott Marvel Kapitány a Végjátékot vezeti fel, ahol a Bosszúállók főhadiszállásán már Amerika kapitány, Fekete Özvegy, Bruce Banner és Rhodey tulajdonában látjuk a csipogót. Nem tiszta még, hogy miként tettek szert az eszközre, hiszen a Bosszúállók Vakandában voltak, mikor Thanos megtette, azonban Fekete Özvegy valahogy mégis megtudta, hogy Fury kapcsolatba lépett valakivel még mielőtt elporladt volna.

Az Empire megtudta, hogy a Marvel Kapitány stáblista közepén található jelenetet nem Anna Boden és Ryan Fleck forgatták, hanem Anthony és Joe Russo. Sőt, az ötlet is Russo testvérektől származott, akik már a karakter Bosszúállók 4-es szerepét készítette elő.

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=”Anna Boden”]Ez egy közvetlen felvezető a filmjükhöz. Felvezették a koncepciójukat erről, és mi azt feleltük: „Nagyszerűen hangzik.”[/penci_blockquote]

Az elmúlt héten nem pusztán a Star Wars: Episode IX-ből vetítették le az első jeleneteket, hanem a Bosszúállók: Végjátékból is a Disney részvényeseinek. Egy jelenetleírásból tudjuk, hogy Carol Danvers, Nebula, Amerika kapitány és többi hős közösen ülnek le, hogy megtalálják Thanost és helyrehozzák a Megtizedelést. Az összecsapásra április 25-én kerül sor, akkor mutatják be a Bosszúállók: Végjátékot a mozikban.

Total
3
Shares
Previous Article

Még jobb MotoGp 19-et ígér a Milestone!

Next Article

Jövő héten lezárhatják a Disney és Fox házasságot

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!