x
Filmek

Levetítették a Star Wars: Episode IX első jeleneteit

Ugyan még nem kapott alcímet a Star Wars: Episode IX, de ettől függetlenül múlt héten a részvényeseknek levetítették az első felvételeket belőle.

Levetítették a Star Wars: Episode IX első jeleneteit
  • Publishedmárcius 11, 2019

Ugyan még nem kapott alcímet a Star Wars: Episode IX, de ettől függetlenül múlt héten a részvényeseknek levetítették az első felvételeket belőle.

Miközben a világ arra vár, hogy J.J. Abrams rendező mikor árulja el a Star Wars: Episode IX filmcímét, addig a Disney részvényesei már látták az első felvételeket a Skywalker-saga utolsó részéből. Úgy tudni, hogy a direktor annyira nagy titokban tartja a kilencedik rész címét, hogy még maguknak a színészeknek sem árulták el azt.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A kiszivárgott információk szerint a rendező úgy válogatta össze az anyagot a részvényeseknek, hogy azok ne rombolják majd a cselekményt, tehát inkább a régi és új karakterekre fókuszált benne, köztük megmutatta Lando Calrissian visszatérését. A felvétel azzal kezdődött, ahogy az új trilógia három új főszereplője, Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega) és Poe Dameron (Oscar Isaac) az Ezeréves Sólyom fedélzetén egy negyedik titokzatos karakterrel alkotnak csapatot. Az egyik jelenetben Kylo Rent (Adam Driver) látjuk maszk nélkül, aki egy szobában ül, a jelenet pedig kísértetiesen hasonlít Darth Vader meditációs kamrájára.

Az egyik jelenetben Billy Dee Williams, azaz Lando Calrissian is feltűnt, illetve láttak képkockákat arról is, ahogy Rey Chewbacca fegyverét használja. Ezek után a kérdés már csak az, hogy meddig kell várnunk, hogy mi magunk is lássunk jeleneteket az új Star Wars-filmből? Hivatalosan a Disney még nem jelentette be, de több forrás is biztosra véli, hogy az áprilisi Star Wars Celebration alatt fogják bemutatni az első teaser videót.

A Star Wars: Episode IX bemutatója 2019. december 20-án lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.