Főoldal Filmek Russo fivérek következő nagy projektje egy Star Wars-film lesz?
Filmek

Russo fivérek következő nagy projektje egy Star Wars-film lesz?

A Bosszúállók: Végtelen háború két rendezője, Joe és Anthony Russo következő nagy projektje éppen egy Star Wars-film lesz?

738

A Bosszúállók: Végtelen háború két rendezője, Joe és Anthony Russo következő nagy projektje éppen egy Star Wars-film lesz?

A Bosszúállók: Végtelen háború idén nyáron érkezik meg a mozikba, de még mielőtt Russoék elhagynák a Marvel Moziverzumát, bemutatnak egy másik nagy projektet, nevezetesen a Bosszúállók 4.-et. A Happy Sad Confused podcastban jelent meg egy interjú a két filmrendezővel, ahol a testvérpár megjegyzést tett egy Star Wars projektre. Russoéket már az Episode IX-nél is pletykálták, de végül azt J.J. Abrams kapta:

Egyáltalán nem [nem foglalkoztak a 9. résszel]. Ezek a nagysikerű filmek közepén vagyunk, és szerintem a Disney okosan gondolta úgy, hogy a hangsúlyt nem a filmek befejezésére fordítja. Nekünk még szállítanunk kell a második Bosszúállók filmet, mely 2019-ig leköt minket. Tehát egy darabig nem mozgunk a piacon.

Ugyanakkor megjegyezték, hogy a bakancslistán szerepel egy Csillagok háborúja film elkészítése, amit talán Rian Johnson által elképzelt új trilógiában valóra is válhat:

Mindig is szerepelt a bakancslistán. Azon a napon, mikor bemutatták A Birodalom visszavágot, akkor az egész napot a moziban töltöttem, reggel 11-től este 11-ig. És csak egymás után néztem a filmeket. Egyszóval nagy jelentőséggel bír életünkben.

A testvérek következő filmjét április 26-án láthatjuk a mozikban, míg a név nélkül szereplő Bosszúállók 4.-re 2019-ig kell várnunk.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus legújabb előzetesében Vernestra Rwoh jedimester egy fényostorral harcol

Az akolitus bemutatja azt, amit még soha nem láttunk képernyőn: a fényostor...

Sorozatkritikák

Star Wars: Birodalmi históriák kritika

Újabb animációs antológiasorozat érkezett a Star Wars világából, ezúttal Morgan Elsbeth és...

Sorozatkritikák

Star Wars: Rossz Osztag kritika

Milyen lett a legújabb Star Wars animációs sorozat?