Főoldal Filmek Russo fivérek elárulták, melyik Marvel-filmet tartják legjobb munkájuknak
Filmek

Russo fivérek elárulták, melyik Marvel-filmet tartják legjobb munkájuknak

Joe Russo egy interjúban arról beszélt, hogy szerinte melyik az a Marvel-film, amit legjobb munkájuknak tartanak Anthony Russo testvérével közösen.

707
Russo

Joe Russo egy interjúban arról beszélt, hogy szerinte melyik az a Marvel-film, amit legjobb munkájuknak tartanak Anthony Russo testvérével közösen.

Közel három hónapja annak, hogy bemutatták a Bosszúállók: Végtelen háborút a mozikban, ami most már napokon belül megjelenik digitális formában, hogy augusztus első hetében megérkezzen lemezes kiadásban. A rajongók a bemutató óta arra kíváncsiak, hogy mi vár ránk a Bosszúállók 4.-ben, aminek hivatalos címét még mindig nem árulták el – habár úgy tűnik, hogy Russoék kedvenc operatőre véletlen leleplezte a filmcímet nekünk.

Korábban a forgatókönyvírók úgy fogalmaztak, hogy a folytatás még a Végtelen háborúnál is sokkolóbb és hatalmasabb lesz, amit részben Joe Russo rendező is megerősített nekünk. A Deadline készített interjút a direktorral, aki néhány gondolatot megosztott velünk a Marvel Moziverzum 22. filmjéről:

Tudjátok, nagyon büszkék vagyunk a filmre. Azt hiszem, hogy a Bosszúállók 4. lehet az eddigi legjobb munkánk a Marvelnél. Szerintem minden egyes résszel jobb filmet készítettünk. A karakterekkel és a szereplőkkel együtt nőttünk fel a feladatra. Filmkészítőként nagyon boldogunk vagyunk, és nagyon izgatottak vagyunk a Bosszúállók 4. miatt.
Tudjátok, testvéremmel mindig egy a napirendünk, hogy kizárjunk minden külső zajt, mert ez arra vezethet, hogy rossz döntéseket hozz. Az évek alatt megtanultuk, hogy csak magunkra hallgassunk, és nagyszerű, hogy egymással mindig meg tudjuk beszélni a dolgokat. Elszigetelve maradhatunk, és egymás hitét megerősíthetjük abban, ahogy elmeséljük a történeteket. Úgy tekintek a Bosszúállók 4.-re, mintha azt azért készítettük volna, hogy választ kapjunk a Bosszúállók 3.-ra. A történet nagyon tiszta, nincs semmilyen külső zavaró tényező.

Nehéz elhinni, hogy még a Végtelen háborúnál is lehet nagyobb filmet készíteni, de ha valakik képesek erre most, azok Russo testvérek. Russoék már az Amerika kapitány: A tél katonája és a Polgárháború kapcsán bizonyították, hogy mennyire megérettek egy grandiózus film elkészítésére, most pedig tavasszal újra bizonyították azt. Alig várjuk, hogy lássuk, hová lehet ezt fokozni.

A Bosszúállók 4. bemutatója 2019. május 3-án lesz a tengerentúlon.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események