Főoldal Sorozatok Rozsomák egyik klasszikus ellenfele is feltűnik majd a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozatban?
Sorozatok

Rozsomák egyik klasszikus ellenfele is feltűnik majd a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozatban?

Egy easter-egg szúrt szemet a The Falcon and the Winter Soldier forgatásán.

436
The Falcon and the Winter Soldier

A korábbi forgatási képekből tudjuk, hogy a The Falcon and the Winter Soldier-sorozat elkalauzol bennünket Rozsomák egy régi menedékére is, amit a képregényekben csak Madripoor-nak hívnak. Most azonban egy frissen kiszivárgott kép arról árulkodik, hogy a népszerű X-Men karakter akár egyik ősi ellenfele is szerepet kaphat a sorozatban.

Túl korai lenne még bármit is kijelenteni, hogy mire számíthatunk a sorozatban, hiszen a The Falcon and the Winter Soldier munkálatát is leállították, bár hamarosan visszatér a stáb Prágába, hogy filmre vegyék azt a néhány napot. A rajongók már tűkön ülnek, hogy a Marvel Moziverzum mikor mutatja be a mutánsokat, és erre a legjobb alkalom Sólyom és Bucky sorozata lehet, ahogy arra már tavaly decemberben láttunk bizonyítékot. Szóval egy ideje már tudjuk, hogy Madripoor is szerepet játszik a sorozatban, ám egy nagyon érdekes dologra is figyelmesek lettek, ami Rozsomák világához kapcsolódik.

Ahogy a lenti képen is látható, az egyik statiszta bőrkabátján egy extra szimbólumot szúrhatunk ki, ami egy piros, lángoló koponyát ábrázol. Mi más is lehetne ez, mint utalás a Hell’s Angels-ökre.

Ha közelebbről megvizsgáljuk a szimbólumot, akkor egészen nagy hasonlóságot vélünk felfedezni Ogun ábrázolásával a Death of Wolverine képregénysorozatban. Kár is lenne tagadni a hasonlóságot, és tudva azt, hogy Sam Wilson és Bucky valóban ellátogat Madripoorba, még értelme is lenne valamilyen formában hivatkozni erre a gonoszra, noha ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy szerepelni is fog a sorozatban.

A képregényekben Ogun egy ősi harcos volt, aki hajdan egyfajta apafigura szerepét töltötte be Rozsomák életében. A harcművészetre ő képezte ki Logant, és miközben az X-Menek megölték, Ogun szelleme tovább élt abban a maszkban, ami a képen is látható. Kíváncsian várjuk, hogy a Marvel Studios mihez kezd a 20th Century Foxtól megkapott új karakterekkel, hogyan és mikor fogják bemutatni őket.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...

Kívánság
Filmek

Rég várt gyermektartalmakkal vár a Disney+ áprilisban

A gyerekeknek nagysikerű műsorokkal készül áprilisban a Disney+.

Daredevil
Sorozatok

A rajongók újabb kedvence tér vissza a Daredevil: Born Again című sorozatban

Daredevil egy régi barátja is visszatér egy rajongói kép alapján.