The Falcon and the Winter Soldier

Rozsomák egyik klasszikus ellenfele is feltűnik majd a The Falcon and the Winter Soldier Disney+ sorozatban?

Egy easter-egg szúrt szemet a The Falcon and the Winter Soldier forgatásán.

A korábbi forgatási képekből tudjuk, hogy a The Falcon and the Winter Soldier-sorozat elkalauzol bennünket Rozsomák egy régi menedékére is, amit a képregényekben csak Madripoor-nak hívnak. Most azonban egy frissen kiszivárgott kép arról árulkodik, hogy a népszerű X-Men karakter akár egyik ősi ellenfele is szerepet kaphat a sorozatban.

Túl korai lenne még bármit is kijelenteni, hogy mire számíthatunk a sorozatban, hiszen a The Falcon and the Winter Soldier munkálatát is leállították, bár hamarosan visszatér a stáb Prágába, hogy filmre vegyék azt a néhány napot. A rajongók már tűkön ülnek, hogy a Marvel Moziverzum mikor mutatja be a mutánsokat, és erre a legjobb alkalom Sólyom és Bucky sorozata lehet, ahogy arra már tavaly decemberben láttunk bizonyítékot. Szóval egy ideje már tudjuk, hogy Madripoor is szerepet játszik a sorozatban, ám egy nagyon érdekes dologra is figyelmesek lettek, ami Rozsomák világához kapcsolódik.

Ahogy a lenti képen is látható, az egyik statiszta bőrkabátján egy extra szimbólumot szúrhatunk ki, ami egy piros, lángoló koponyát ábrázol. Mi más is lehetne ez, mint utalás a Hell’s Angels-ökre.

Ha közelebbről megvizsgáljuk a szimbólumot, akkor egészen nagy hasonlóságot vélünk felfedezni Ogun ábrázolásával a Death of Wolverine képregénysorozatban. Kár is lenne tagadni a hasonlóságot, és tudva azt, hogy Sam Wilson és Bucky valóban ellátogat Madripoorba, még értelme is lenne valamilyen formában hivatkozni erre a gonoszra, noha ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy szerepelni is fog a sorozatban.

A képregényekben Ogun egy ősi harcos volt, aki hajdan egyfajta apafigura szerepét töltötte be Rozsomák életében. A harcművészetre ő képezte ki Logant, és miközben az X-Menek megölték, Ogun szelleme tovább élt abban a maszkban, ami a képen is látható. Kíváncsian várjuk, hogy a Marvel Studios mihez kezd a 20th Century Foxtól megkapott új karakterekkel, hogyan és mikor fogják bemutatni őket.

Total
20
Shares
Previous Article

A Quantum Error volt a Future Games Show sztárja

Next Article
Logan

Logan a Pézsmapatkány és egyéb elnevezései

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!