Ron Howad majdnem készített egy másik Star Wars-filmet is

A Solo-film új rendezője, Ron Howard elárult egy titkot, hogy már korábban is kapott ajánlatot a Lucasfilmtől Star Wars rendezésére.

A Solo-film új rendezője, Ron Howard elárult egy titkot, hogy már korábban is kapott ajánlatot a Lucasfilmtől Star Wars rendezésére.

Nagyon úgy fest, hogy George Lucas először nem saját magát szerette volna látni a Star Wars: I. rész – Baljós árnyak rendezői székében 1999-ben, hanem egy másik nagy befutott filmkészítőt. A Solo: Egy Star Wars történet bemutatója után Ron Howard elárulta egy interjúban, hogy anno George Lucastól kapott ajánlatot az előzménytrilógia forgatására, de ő azt akkor elutasította, így Lucas vette kezébe az irányítást.

Az egy alkalmi beszélgetés volt egy autóparkolóban. Nem olyan volt a szituáció, mint mikor elolvasom a forgatókönyvet és mérlegelnem kell a helyzetet.

Ebből a mondatból úgy hangzik, mintha Howard nem merte volna elvállalni a feladatot, s úgy érezte, hogy csak Lucas képes megbirkózni a feladattal. Pedig mi szívesen megnéztük volna azt a rendezést is, s talán a rajongóknak is jobban tetszett volna egy Howard-féle Star Wars-film – elképesztően sok számítógépes-effektet használtak az előzménytrilógia forgatásán, a színészek elmondása alapján voltak olyan hetek, hogy csak a kék háttér előtt forgattak, ez pedig kiverte sok rajongónál a biztosítékot. Hála az égnek azonban nem kell sokat várnunk s Howard-féle Star Warsra, ugyanis jövő héten érkezik az idei egyetlen Csillagok háborúja, a Solo: Egy Star Wars történet.

Total
0
Shares
Previous Article

Nem kell még temetni a Universal Rémuniverzumát

Next Article

Clark Gregg karaktere visszatér a Marvel kapitányban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!