Wide Screen
Image default
Filmek

Rohamosztagosokkal próbálják betartatni a közösségi távolságtartást a Disney Springs kalandparkban

TK 421-es, miért nincs a helyén?

A Walt Disney World kalandpark dolgozói kitalálták, hogy mire lehet még felhasználni a Star Wars franchise rohamosztagosait, miután lassan megnyitják majd a különböző vidámparkok kapuit a látogatók előtt, így megoldást kellett találni arra, hogy valahogy betartassák a közösségi távolságtartás szabályait a látogatók egészsége és biztonsága érdekében.

A Disney még március elején döntött úgy, hogy bezárják a kalandparkokat szerte az Egyesült Államokban. Most azonban néhány hónappal később, amikor több országban megfékezték a koronavírus-járványt, az élet kezd visszatérni a normál kerékvágásba, s ideje újraéleszteni a szórakoztató ipart is.

A hét elején már megnyitották az orlandoi Disney Springs kapuit a látogatók előtt, amiről az Entertainment Weekly is közölt képeket, hogy milyen hatalmas tömeg árasztotta el a kalandpark területét. A vendégek egészsége érdekében a Walt Disney World munkatársainak az a remek ötlete támadt, hogy vezényeljenek rohamosztagosokat a parkba, akik majd fegyelmezik a vendégeket, ha nem követik a szabályokat. A katonák felszólítják a látogatókat, hogy viseljenek maszkot és tartsák a legalább hat lépés távolságot egymástól, kerüljék el a betegség terjedését.

Ahogy a lenti videóban is látható, a rohamosztagosok folyamatosan járőröznek a látogatók között, földön és az erkélyekről is fürkészik a látogatókat, és ha veszélyes szituációt látnak, rászólnak a vendégekre. Az egyik rohamosztagos például azt mondta: „Maradj a szektorodban!”, amikor túl közel kerültek egymáshoz a vendégek. De olyan mondatra is figyelmesek lehetünk, hogy „Igen, szükségem lesz rád, hogy egy hím bantha távolságot tartsanak.” [ezek azok a különös teremtmények a Tatuinon, amiket a rohamosztagosok is használtak az Egy új reményben, s nagyjából 3,9 méter hosszú egy kifejlett állat], mire a másik azt felelt: „Vettem”. Teljesen alkalomszerűen az egyik rohamosztagos azt jegyezte meg, hogy „Néhány szép arcvédő ott lenn. Valószínűleg szebb, mint ezek a sisakok.” Klasszikus beszólások.

Még több a témában...

Hamarosan újabb Star Wars kötet érkezik a Szukits Könyvkiadótól

Fonyódi Dávid

Ewan McGregor az Obi-Wan Kenobi-sorozatról beszélt, annak hosszáról és a forgatás időpontjáról

Kévés Bence Mihály

Jon Favreau elárulta, hány részből áll a The Mandalorian S2

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat