Wide Screen
Image default
Filmek

Robert Richardson operatőr is csatlakozott a Venom 2. stábjához

A Volt egyszer egy… Hollywood operatőre, Robert Richardson fényképezi a Venom 2. részt, miután Andy Serkis rendező után ő is aláírt a folytatásra.

A Volt egyszer egy… Hollywood operatőre, Robert Richardson fényképezi a Venom 2. részt, miután Andy Serkis rendező után ő is aláírt a folytatásra.

Augusztus elején jelentették be, hogy Andy Serkis színész-rendező forgatja a nagysikerű Venom-film második részét Tom Hardy főszereplésében. A The Hollywood Reporter értesülései szerint újabb nagy név csatlakozott a Venom 2. stábjához, ezúttal Hollywood egyik legkiválóbb operatőre, Rorbert Richardson írt alá a Sony Pictures filmstúdióval.

Rorbert Richardson háromszor hozta el az Oscar-szobrot a legjobb operatőr kategóriában, az elmúlt években pedig olyan filmeket fényképezett, mint a JFK – A nyitott dosszié, A leleményes Hugo, a Z világháború, az Aviátor, a Kill Bill franchise, de éppen a napokban bemutatott Volt egyszer egy… Hollywoodot is ő fényképzete.

A Sony Pictures egyik legtöbb bevételét termelt alkotása volt a Venom az elmúlt évekből, világszerte több mint 850 millió dollárt forgalmaztak a 100 millió dollárból készített szuperhősfilm. A stúdió jelenleg több Marvel projekten is dolgozik, de nem véletlen, hogy Jared Leto nevével fémjelzett Morbius mellett a Venom második rész az egyik legkiemeltebb alkotás, aminek forgatókönyvét Andy Serkis közösen írja Tom Hardy színésszel.

Tom Hardy Eddie Brockként tér vissza, de ahogy arról korábban már cikkeztek, Michelle Williams is ott lesz a folytatásban Woody Harrelson mellett, aki ezúttal a film főgonoszát kelti életre, ugyanis ő lesz Cletus Kasady, vagyis Vérontó. A stúdió még nem tűzte ki a folytatás bemutatóját, de többen is úgy vélik, hogy 2020. október 2-án kerül mozikba a Venom 2.

Robert Richardson

Még több a témában...

A Kampókéz rendezője, Nia DaCosta hozza a Marvel Kapitány 2. részét

Kévés Bence Mihály

James Gunn biztosította a rajongókat afelől, hogy nem fog késni A galaxis őrzői vol. 3.

Kévés Bence Mihály

A Disney CEO a Fekete Özvegy-film Disney+ debütálásáról is utalt?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat