Wide Screen
Image default
Filmek

Robert Richardson operatőr is csatlakozott a Venom 2. stábjához

A Volt egyszer egy… Hollywood operatőre, Robert Richardson fényképezi a Venom 2. részt, miután Andy Serkis rendező után ő is aláírt a folytatásra.

Augusztus elején jelentették be, hogy Andy Serkis színész-rendező forgatja a nagysikerű Venom-film második részét Tom Hardy főszereplésében. A The Hollywood Reporter értesülései szerint újabb nagy név csatlakozott a Venom 2. stábjához, ezúttal Hollywood egyik legkiválóbb operatőre, Rorbert Richardson írt alá a Sony Pictures filmstúdióval.

Rorbert Richardson háromszor hozta el az Oscar-szobrot a legjobb operatőr kategóriában, az elmúlt években pedig olyan filmeket fényképezett, mint a JFK – A nyitott dosszié, A leleményes Hugo, a Z világháború, az Aviátor, a Kill Bill franchise, de éppen a napokban bemutatott Volt egyszer egy… Hollywoodot is ő fényképzete.

A Sony Pictures egyik legtöbb bevételét termelt alkotása volt a Venom az elmúlt évekből, világszerte több mint 850 millió dollárt forgalmaztak a 100 millió dollárból készített szuperhősfilm. A stúdió jelenleg több Marvel projekten is dolgozik, de nem véletlen, hogy Jared Leto nevével fémjelzett Morbius mellett a Venom második rész az egyik legkiemeltebb alkotás, aminek forgatókönyvét Andy Serkis közösen írja Tom Hardy színésszel.

Tom Hardy Eddie Brockként tér vissza, de ahogy arról korábban már cikkeztek, Michelle Williams is ott lesz a folytatásban Woody Harrelson mellett, aki ezúttal a film főgonoszát kelti életre, ugyanis ő lesz Cletus Kasady, vagyis Vérontó. A stúdió még nem tűzte ki a folytatás bemutatóját, de többen is úgy vélik, hogy 2020. október 2-án kerül mozikba a Venom 2.

Robert Richardson

Még több a témában...

Megkezdődött a Pókember: Hazatérés forgatása

Kévés Bence Mihály

Pókember: Hazatérés 2 filmezés, és a lehetséges címek

Jean Grey végre megmutatta a Sötét Főnix erejét

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább