Wide Screen
Image default
Filmek

Andy Serkis rendező mellett Tom Hardy is besegít a Venom 2. forgatókönyvírásába

A napokban tudtuk meg, hogy Andy Serkis rendezi a Venom 2.-őt, most pedig az derült ki, hogy Tom Hardy is besegít a forgatókönyvírásába.

A napokban tudtuk meg, hogy Andy Serkis rendezi a Venom 2.-őt, most pedig az derült ki, hogy Tom Hardy is besegít a forgatókönyvírásába.

Alig pár napja, hogy kiderült, Andy Serkis váltja Ruben Fleischer rendezőt a Venom 2. élén, aki máris megosztott néhány részletet a folytatásról, hogy mire készülnek Tom Hardyval közösen. Igen, mint kiderült, Serkis a forgatókönyv elkészítésébe a film főszereplőjét alakító Tom Hardyt is bevonta.

MoziShop

A direktort épp A Christmas Carol című sorozat sajtókörútja során kapták mikrofon végre, amely során néhány dolgot megosztott következő nagy projektjéről is:

Éppen csakhogy elkezdtem dolgozni rajta, szóval van néhány ötletem a kalandhoz, és hogy vizuálisan mit szeretnék látni, és hogyan tudjuk a karaktereket egy másik irányba terelni. [..] Nagyon örülök, hogy együtt dolgozhatok ezzel a kiváló színésszel. Ez egy fantasztikus franchise. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy engem kértek fel rendezőnek. Olyan érzés ez, mintha egy kortárs történet lenne. Úgy gondolom,– legalábbis nagyon remélem – hogy a történet méltó folytatása lesz.

Andy Serkis

Serkis elárulta azt is, hogy az első részt is jegyző Kelly Marcel mellett Tom Hardy is dolgozik a szkripten, aminek másik főszereplője Vérontó lesz majd, akit Woody Harrelson kelt majd életre, akinek karakterét az első rész stáblista utáni jelenetében vezették fel néhány képkockán keresztül.

A Sony egyelőre nem jelentette be, hogy mikor tervezik bemutatni a Venom 2.-őt a mozikban, de ha minden jól alakul, akkor talán már jövő ősszel mozikban láthatjuk a szimbioták összecsapását.

Még több a témában...

Végre filmcímet kapott a Venom 2., sajnos azonban eltolták a bemutatót

Kévés Bence Mihály

Woody Harrelson ismét parókát vett a Venom 2. forgatásán, de ez már sokkal menőbb Cletus Kasady külsőt kölcsönöz

Kévés Bence Mihály

A Venom 2. legújabb forgatási képein Eddie Brock és Cletus Kasady szereléseit nézhetjük meg

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat